Budapesten mely városrészek/utcák igazán jók?
Melyek azok, amik a többihez képest tiszták, a többihez képest nincs annyi hajléktalan, alkoholista, kétes elem?
A bűnügyi statisztikák jók, de azért nem 1 km-enként van egy térfigyelő kamera és nem havonta látsz járőröző/sétáló rendőrt?
Szóval tényleg jó környékek?
És most nem a villákra, a konkrét, effektív villákra gondolok.
Ugye ez csak egy álnaív kérdés?
Egy nagyvárosról, egy ország fővárosáról beszélünk, mindenhol van minden.
Kivéve a zugligeti lezárt utcákat, vagy a rózsadombi lakóparkokat, de ezek ugyebár nem a te kategóriád.
A Hős utcába ne költözz, a többi meg nagyjából egyforma, sehol nem kell belépési engedély a hajléktalanoknak sem az alkoholistáknak.
Nem szondáznak senkit az utcák elején, tehát jobb, ha maradsz ott ahol vagy!
Budapest nem neked való!
Amúgy meg a te olvasatodban ki a kétes elem?
Az adócsaló vállalkozó, a milliomos, luxusqrvákat futtató strici, vagy a pitiáner zsebtolvaj?
Mert Budapesten roppant keveset tudnak egymásról az emberek, de főleg azzal nem foglalkoznak, hogy ki, miből él.
Ha valaki mégis a másik zsebében turkál és üti bele az orrát mindenki magánügyeibe, az a feltelepült falusi.
Az, aki akár szakadtabban öltözik (de nem biztos), esetleg a mozgása is elárulja, és kb most megy a drogüzletét megkötni.
Meg zsebtolvaj meg a gyengébb bringalakatokat megy elcsípni, autót megy lopni.
en a 11. keruletben nottem fel az allee kornyeken
annyi alkeszt, hajlektalan szedelgo ketes elemet a moriczon lattam, hogy teljesen megszoktam, fel se tunt.. rendoroket nem lattam, bkv ellenoroket rengeteget....
elkoltoztem 2 eve a 3. keruletbe csillaghegyre
a 2 ev alatt egyetlen reszeg mumussal nem talalkoztam itt, se hajlektalannal, se ketes elemmel
igy tunt fel mennyi sok volt belole ott az allee kornyeken.....
rengeteg a rendor itt, egyszer igazoltattak is pedig egy 22 eves apolt lanyka vagyok :XD
mernek is rendszeresen a matyas kiraly uton
a kozteruletfelugyelet minden masodik nap jon korbenezni aminek nem orulok, mert rendesen birsagoljak a helytelenul parkolo autokat, terfigyelo kamerak is vannak, amik szinten felvetelt keszitenek (kerekbilincs kerult az automra egy ilyen kamera miatt) :S
3:
A drogdílerek nagyon elegánsak, hiszen nagyon gazdagok, és luxusautókkal járnak.
Szakadtan öltözők: Budapest utcáin egyre nagyobb a nyomor. Az egész országból ide jönnek a hajléktalanok, sok a ténfergő alkoholista, drogos, és még a külföldi koldusmaffia is itt van.
Mint az összes világvárosban.
Én belvárosi vagyok 5 generáció óta, de soha nem látott társadalmi rétegek jelentek meg az elmúlt években.
6: :D:D:D:D
Mind a 23 kerületben van egy Kossuth Lajos utca!
"Mind a 23 kerületben van egy Kossuth Lajos utca!"
Napasztmek, ezt most végignézem guglimepszen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!