Kevesebbet ér egy ingatlan ha roma család él a
szomszédba?
Igen, azt akartam kérdezni, hogy hány roma család él a szomszédban?
Ha Szabolcsban van, attól függ, mitől kevesebbet.
Más, mintha Pesten lenne.
A településen szokásos árakat kell figyelembe venni, amennyiért hasonló házakat hirdetnek ott. Jófogás, ingatlan.com, ingatlanbazár, ingatlantájoló, helyi hirdetők. Ha jól sejtem, kisebb település lehet.
2018. márc. 11. 19:43
Putris cigányoknál azért lehet tudni ha a szomszédban laknak, mert ott csövezik mindig a purdé a közelben, a porta előtt bandáznak (nem a munkahelyen megy az idejük), na meg tele van szeméttel a környezetük. Mindig át kell járni az utcákat, mielőtt egyáltalán megnézzük a házat.
2018. márc. 11. 19:44
Azt úgyis tudod, hogy milyen a település.
Ha nem sajnálod a házat (így "lelkileg") add el romának.
2018. márc. 11. 19:44
14/21 A kérdező kommentje:
CSOK-nak köszönhetően ingyen kapták a házat az államtól. Van vagy 2-3 család ott.
15/21 A kérdező kommentje:
Eladóvá vált egy másik ház az utcában és azon gondolkozok hogy megvegyem e csak nevetséges árat kérnek érte.
Miért vennéd meg?
Még azt is add el amiben laksz!
A normálisan élni akaró magyarok többségének, ha fizetnének nem menne ilyen helyre és akár hiszed, akár nem, a normális romák is menekülnek messzire.
2018. márc. 11. 21:08
igen, sőt az értéke a semmihez közelít, naiv és tapasztalatlan ember talán megveszi más nem, én egy 80%+ helyről költöztem ott is így kezdődött 1-2 család majd 70-80% és a egész falu cigányteleppé változott és még vitya biztonságos országról hablatyol
2018. márc. 11. 22:14
Van olyan település Pest megye hegyvidékén, amelyben úgy elszaporodtak, hogy csak purdék maradtak az iskolában.Olcsók a házak, de nem veszik meg ezek miatt. Ki szereti, ha dolgozni megy reggel, estére meg kirabolják ezek a munkaundorban szenvedők?
2018. márc. 12. 13:08
Ha nevetséges árat kérnek egy házért, az lehet, hogy összedőlőfélben van, mert vályog, csak a vakolat szép.
2018. márc. 12. 16:44
Mesélnél egy pár szóval arról, hogy egy összedőlőben levő házon, hogy lehet szép a vakolat?
Csakhogy tanuljak, nehogy belefussak ilyenbe!
2018. márc. 12. 18:41
Kapcsolódó kérdések: