Vélemények erről az ingatlanról?
Tudni kell, aki nem ismerné, hogy Felsősima Nyíregyházától olyan 8-10 km-re van, ráadásul ez a tanya a kettő között van, főúttól elvileg 700m-re, szóval a közelben semmi nincs (szerintem még buszmegálló sem). Viszont elsőre jónak tűnik, főleg az ára.
Nem értek hozzá és nem ismerem a környék árait, így a képek alapján, belülről barátságos, bár nekem a tető kicsit hullámosnak tűnik.
DE...
azt biztos tudod, hogy tanyán élni, az egy teljesen más életforma, megjegyzem, én képtelen lennék rá.
Nagyon ügyes ezermesternek kell lenned egy tanya rendben tartásához, tuti autó kell és gyakorlott sofőr, ha mondjuk éjszaka, jeges úton kell menni az ügyeletre.
Magányos, csak magatokra utalt életforma, rengeteg munkával. Csak olyannak ajánlott, aki nagyon érti a földet, az állatokat és akár levezet egy szülést, ha ellik a tehén. Ha meg nem akarsz ilyesmikkel foglalkozni, csak a lakhatásodat akarod megoldani, akkor semmiképp ne menj tanyára!
Ez a tanya, ha a földből akarsz megélni, ahhoz kicsi, ha dolgozni jársz akkor viszont munka mellett baromi nagy.
Nagyon gondold át és nagyon nézd meg!
2-es vagyok
Én mondjuk nem látom, hogy összedőlni készülne, ahogy az 1-es írja.
Én nem merek véleményt mondani, csak kérdeznék.
Milyen arrafelé a közbiztonság?
Úgy értem, mennyire kell attól tartanod, hogy egy ároktői jellegű és etnikumú banda éjjel rátok tör és párezer forintotokért agyba-főbe ver titeket?
Vagy hogy terményeteket más szüreteli le és még meg is fenyeget, ha rajta kapjátok?
Felment az ilyen ingatlanok ára, mert egyre több környezettudatos pár keres hasonló lehetőséget. A boltokban kapható importált termékeknek a semmivel egyenlő a beltartalmi értéke, csak a külcsín a fontos. Egy ideig tolerálja ezt a szervezet, de hosszútávon semmiképpen. Meg lehet nézni, 40 fölött mindenki tucatnyi nyavalyával küzd.
A cigánykérdést egy jó kutyával meg lehet oldani, általában úgy félnek tőle, mint a tűztől.
Szóval, ha nem féltek a munkától, és egészségesen akartok élni, hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!