Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az ingatlanról? Megéri az árát? 1 embernek tökéletes lenne?

Figyelt kérdés
[link]

2017. aug. 6. 12:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Hát én személy szerint nem adnék ki 13,6 milliót egy 8 nm lyukért csak azért mert a belvárosban van.Nem tudom sokan miért vannak oda annyira a belvárosért hogy szinte egy kisszobából álló lakást el lehet adni majdnem 14 millióért.

Meg "Bérlővel együtt eladó"

Személy szerint nekem sokkal többet ér egy Pest megyei ház egy kisvárosban.

Én azt javaslom hogy menjél el személyesen és nézz körül hogy éreznéd magad egy 8nm lyukban.

2017. aug. 6. 13:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, tökéletes lenne. Tökéletes arra, hogy rövid időn belül becsavarodj. :D
2017. aug. 6. 13:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Azon gondolkodtál már, hogy amikor éppen nem fekszel az ágyban, vagy nem fürdesz, vagy nem mosogatsz, akkor mit fogsz csinálni?

Mert sem egy kanapé, sem egy szék nincs. Tv-ről nem beszélve.

És ha főzni szeretnél, akkor felgyújtod a létrát, mert kb hozzáér a platni.

Én nem vagyok a kis lakások ellensége, de ez max 3 millát ér, nem 13-at!

2017. aug. 6. 13:17
 4/23 A kérdező kommentje:
Azért fogott meg ez a hirdetés mert valljuk be ennél olcsóbban az 5 kerületben nem fogsz találni semmit sem csak albérletet. Megérné e benne lakni ? Ilyen kis helyen még nem laktam így nem tudom. Nem vagyok befektető ,de nézegettem csak a jófogáson a hirdetéseket és rákattintottam kíváncsi lettem mert Budapest legdrágább kerületében ennyi pénzért valamit is megvenni az már valami. Én nem biztos adnék érte ennyit a 3-4 milla valóban reálisabb ár.
2017. aug. 6. 13:23
 5/23 A kérdező kommentje:
Kettes igen igen :) Szűk cella jutott az eszembe erről.
2017. aug. 6. 13:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
ÉS miért pont az 5 kerület vagy a belváros?
2017. aug. 6. 13:28
 7/23 A kérdező kommentje:
Csak szétnéztem neten,hogy mi újság van ott cél nemvolt,hogy ott kellene venni valamit. Csak az árakra voltam kíváncsi főleg,de mikor pici luk ennyibe kerül ott akadtam ki :D
2017. aug. 6. 13:32
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó drága, hiába van az V. kerületben.
2017. aug. 6. 13:33
 9/23 A kérdező kommentje:
Talán valami külföldi bevállalja megvételre !
2017. aug. 6. 13:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

A hirdetés címétől rosszul lettem, de becsületesen végignéztem, egy embernek nem való lyuk, lehet egy valamikori cselédszoba, nem tudom. A főbérlőnek tuti, mert hogy itt nem fog senki házibulit rendezni, az majdnem biztos, hacsak pont nem a szűk hely benne a kihívás, - képzeljetek el benne egy pizsama partyt.

Még egy garázs is nagyobb!

2017. aug. 6. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!