Mi a véleményetek erről az ingatlanról? Megéri az árát? 1 embernek tökéletes lenne?
Hát én személy szerint nem adnék ki 13,6 milliót egy 8 nm lyukért csak azért mert a belvárosban van.Nem tudom sokan miért vannak oda annyira a belvárosért hogy szinte egy kisszobából álló lakást el lehet adni majdnem 14 millióért.
Meg "Bérlővel együtt eladó"
Személy szerint nekem sokkal többet ér egy Pest megyei ház egy kisvárosban.
Én azt javaslom hogy menjél el személyesen és nézz körül hogy éreznéd magad egy 8nm lyukban.
Azon gondolkodtál már, hogy amikor éppen nem fekszel az ágyban, vagy nem fürdesz, vagy nem mosogatsz, akkor mit fogsz csinálni?
Mert sem egy kanapé, sem egy szék nincs. Tv-ről nem beszélve.
És ha főzni szeretnél, akkor felgyújtod a létrát, mert kb hozzáér a platni.
Én nem vagyok a kis lakások ellensége, de ez max 3 millát ér, nem 13-at!
A hirdetés címétől rosszul lettem, de becsületesen végignéztem, egy embernek nem való lyuk, lehet egy valamikori cselédszoba, nem tudom. A főbérlőnek tuti, mert hogy itt nem fog senki házibulit rendezni, az majdnem biztos, hacsak pont nem a szűk hely benne a kihívás, - képzeljetek el benne egy pizsama partyt.
Még egy garázs is nagyobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!