Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit gondoltok erről az ingatla...

Mit gondoltok erről az ingatlanról?

Figyelt kérdés
Én mint leendő vevő kérdezem és nem úgy kérdezem mint hirdető ! Érdemes megvenni ? Ellene vs mellette ? [link]

2016. márc. 10. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A ház maga nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek,gondolom valami házilag barkácsolt kivitel, és utóbb leszigetelték hogy el lehessen adni.

A belmagassága sem lehet több 220 cm-nél.

De a legjobban akkor jársz ha megkérsz egy hozzáértő embert hogy nézze meg és mondjon róla véleményt.

2016. márc. 10. 11:12
 2/7 klopusz ***** válasza:
100%

Én túl magasnak tartom az árát ahhoz képest, hogy csak egy téliesített faházról van szó. Mindenképpen alaposan körül kellene járni hozzáértő emberrel, mert nem lehet tudni pl., hogy a dryvit-et szakszerűen rakták-e fel? Az sem szimpatikus nekem, hogy csak villany van a házban, gáz nem - bár ez faház esetében logikusnak tűnik. A medence is szépen néz ki, de hogyan lehet mondjuk leereszteni? Milyen a ház belseje? Fa? OSB? Padlózata kő vagy parketta? Milyen a beosztása? Mert 45 négyzetméter azért nem mondható tágasnak.

Ami engem végképp visszatartana, az a szolgalmi út. Anno volt a kerületben egy ház, ami tetszett volna, de pontosan ezért nem vettük meg.

Mindemellett ne hagyd figyelmen kívül a repülőtér közelségét sem. Mi mondjuk elég hamar megszoktuk (szintén XVII. kerületiek vagyunk), de nem is pontosan a légiút alatt lakunk.

Remélem, segítettem.

2016. márc. 10. 11:37
 3/7 klopusz ***** válasza:
100%

Bocs. Még valami, ami fontos lehet: milyen messze van buszmegállótól? Aszfaltozott utcában van-e?

Ezek mind befolyásolhatják az árat.

2016. márc. 10. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az építmény milyen jogcímen van ott? Mi a telek besorolása? Megközelíthetőség? Beépíthetőség? stb..

Nézd meg az itt leirtakat is (hasznos lehet):

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-elad..

2016. márc. 10. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Jól olvasom, hogy nem csak gáz, de vezetékes víz sincsen, és csatornázva sincsen?
2016. márc. 10. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:

10 milka ezért a tákolmányért?

Remélem, hogy ez igaz, mert viccnek nagyon durva lenne...

2016. márc. 10. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Első lépésben járj utána, kapott-e a tákolmány lakhatási engedélyt.
2016. márc. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!