Mit gondoltok erről az ingatlanról?
A ház maga nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek,gondolom valami házilag barkácsolt kivitel, és utóbb leszigetelték hogy el lehessen adni.
A belmagassága sem lehet több 220 cm-nél.
De a legjobban akkor jársz ha megkérsz egy hozzáértő embert hogy nézze meg és mondjon róla véleményt.
Én túl magasnak tartom az árát ahhoz képest, hogy csak egy téliesített faházról van szó. Mindenképpen alaposan körül kellene járni hozzáértő emberrel, mert nem lehet tudni pl., hogy a dryvit-et szakszerűen rakták-e fel? Az sem szimpatikus nekem, hogy csak villany van a házban, gáz nem - bár ez faház esetében logikusnak tűnik. A medence is szépen néz ki, de hogyan lehet mondjuk leereszteni? Milyen a ház belseje? Fa? OSB? Padlózata kő vagy parketta? Milyen a beosztása? Mert 45 négyzetméter azért nem mondható tágasnak.
Ami engem végképp visszatartana, az a szolgalmi út. Anno volt a kerületben egy ház, ami tetszett volna, de pontosan ezért nem vettük meg.
Mindemellett ne hagyd figyelmen kívül a repülőtér közelségét sem. Mi mondjuk elég hamar megszoktuk (szintén XVII. kerületiek vagyunk), de nem is pontosan a légiút alatt lakunk.
Remélem, segítettem.
Bocs. Még valami, ami fontos lehet: milyen messze van buszmegállótól? Aszfaltozott utcában van-e?
Ezek mind befolyásolhatják az árat.
Az építmény milyen jogcímen van ott? Mi a telek besorolása? Megközelíthetőség? Beépíthetőség? stb..
Nézd meg az itt leirtakat is (hasznos lehet):
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-elad..
10 milka ezért a tákolmányért?
Remélem, hogy ez igaz, mert viccnek nagyon durva lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!