Mennyit ér a lakásom kb? és mi lenne a jó megoldás?
Üdv! röviden leírnám a helyzetem, van egy tégla lakásom a 11.kerületben a pályaudvartól számított 2. utcában , 36nm szoba-konyha-fürdőszoba-spájz. A lakásba nincs bevezetve a gáz , de a szomszédoknál már igen ,nekem nem volt erre keretem . az ingatlan osztatlan közös tulajdon és 6/36 a tulajdoni hányadom egy 6lakásos házban . Alapvetően 4éve felújítottam,de jelen állapotában is felújítandó. a kérdés hogy szerintetek az interneten lévő ingatlan ár kalkulátorok mennyire reálisak? mert 20M+ árakat dobálnak ki.
ugyanakkor a Kedvesemmel tervezzük hogy nagyobba költözünk , ezt eladnátok vagy kiadnátok inkább? illetve ha mondjuk ráköltünk 1-2 milliót felújításra(gáz bevezetés) megtérülne eladáskor? jövőhéten megyünk ingatlanoshoz, csak előzetes tájékozás képpen kérdezek...
Ha ennek az eladása nélkül is tudtok másikat venni, akkor én a helyedben nem adnám el, hanem kiadnám.
Egy 100-ast biztos hozna neked havonta a konyhára és a lakás is megmarad.
Ha te valamit ráköltesz, az mindig többet fog érni mint maga a befektetés értéke. Tehát ha bevezeted a gázt mondjuk 1 misiért, az megdobja az értékét 1,5 millióval.
Amúgy én is kiadnám. Fix 100ezer forint havonta, ebből akár egy másik lakás hitelét is lehetne fizetni.
Kelenföldi út? Mert ha igen, azt nem adnám el. Számomra az ilyen utca jelenti az élhető környéket. Ez a környék kincset ér. Nyugi van, de 15 perc alatt bárhol ott vagy :)
100 felett is ki tudod adni. Ugyanebben az utcában egy 16 nm-es szobát adtam ki tavaly 70+ rezsi feléért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!