Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Házvásárlás eseten ezt figyele...

Házvásárlás eseten ezt figyelembe veszitek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Vettünk egy házat Budapesten, XII. ker-ben, amelyben elmondások szerint valaki megölte magát. Mennyire számítjátok bele az ilyen jellegű dolgokat? Mi nem igazán foglalkoztunk vele.
2018. jan. 17. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Próbálnék alkudni miatta.
2018. jan. 17. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Nem kell vele foglalkozni.Amig valaki ilyen alkudozik,azt veszi észre,már nincs is meg a ház .
2018. jan. 17. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem érdekel.
2018. jan. 17. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel ez?
2018. jan. 18. 05:37
 5/7 anonim válasza:
25%
Az lenne a jó, ha ilyet kifognék, és negyedáron adnák emiatt.
2018. jan. 18. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

NEm, nem veszem figyelembe.

Csak akkor alkudnék, ha még látszata is van az öngyilkosságnak, amit el kell tüntetni.

De ha egy átlag lakás, akkor nem veszem ezt figyelembe vásárláskor.

2018. jan. 18. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Engem másokkal szemben érdekelne. Hülyén hangzik, de én hiszek egy lakás/ház "aurájában", ami nekem nyomasztó lenne, ha tudnám, ott már valaki meghalt, főleg magával végzett. Az pedig, hogy ez nyomasztana, az egész életemre hatással lenne.

Nekem nagyon pozitív volt, hogy egy boldog kis család helyére költöztünk, akik örömmel mentek tovább, nagyobba. Hihetetlenül otthonosan érzem magam a kezdetektől kezdve.

De hát én ilyen hülye lelkis vagyok, úgyhogy mindegy is a véleményem. :)

2018. jan. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!