Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti vennétek ilyen tulajdonságo...

Ti vennétek ilyen tulajdonságokkal rendelkező házat?

Figyelt kérdés
Lapostetős, nagy kockaház, lent van a konyha fürdő wc, fent vannak az emeleten a szobák. Ezt azt jelenti, hogy fürdés után pl. törülközőben kéne rohangálni fel-le. Előny viszont hogy a szobákban főzéskor nem megy be pl. a sültszag. Lehet hülye indokok, de értitek.

2018. jan. 16. 14:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Lehet éppen hogy még nem is lenne gond ezzel az egésszel, csak az ára magasabb mint a keret. Alkudni meg szerintem már nem lehet (pedig már jó 3 éve hirdetik), így marad a további keresgélés.
2018. jan. 18. 09:10
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha 3 éve hírdeti ugyanazon az áron,akkor vagy túl magas az ára(nem mondtad,hol van helyileg) és nem is igazán akarja eladni,csak próbálkozik,hátha jön egy valaki v. nagyobb probléma van vele,csak te még nem jöttél rá,mi az....Ha normális helyen van ,és nem emelt árat,a mai ingatlan árakat nézve el kellett volna tudnia adni...Tudsz linkelni,v.weboldalon nincs meghírdetve?Megvenni nem szeretném,csak kíváncsi vagyok :-)
2018. jan. 18. 14:10
 23/26 A kérdező kommentje:

[link]

Erről lenne szó, bár nem szívesen reklámozom, tulaj is ránézhet az oldalra, és nem biztos hogy tetszene neki hogy a házát itt tárgyaljuk ki.

2018. jan. 18. 14:33
 24/26 anonim ***** válasza:

Én a facebookos hirdetéseket is kitárgyalom ha valami nem stimmel és ott hirdet valaki.

Ettől ne félj, nem egy pulcsit veszel...

2018. jan. 18. 15:02
 25/26 anonim ***** válasza:
20 vagyok. Ha három éve hirdeti, akkor pont, hogy alkudni kéne, (ha nagyon akarod) egy próbát megér. Ott van, ahol van, látjuk a települést, egyrészt lehet, hogy nem nagyon forog ott az ingatlan, mert nem oda mennek az emberek, hanem inkább eljönnek, vagy ilyesmi. Lehet, hogy túl sokat kér érte, és drágállják. Sokak szemében hátrány a lapostető és félnek tőle. Viszont a fotók alapján van észrevételem a plafonnal kapcsolatban: az egyik fotón, amelyiken a bordó szoba totál látszik a vetett ággyal és a virágokkal még fotóról is látom a (picit már koszos) plafonon a fehér csíkokat, amik tök berácsozzák a plafont. Valószínűleg az egész alá van hálózva ezekben a csíkokban, a festés alatt. Vajon miért? Nekem betonelemekből van a plafon, mégsincs össze-vissza keresztül-kasul hálózva. Ugyanez érvényes arra a szobára, ami üres, és a plafon keresztül-kasul van vakolva, lehet, hogy éppen festették, mikor a fotó készült, de miért kell a plafont annyit javítgatni? Ez nem a lapostető kérdése, ez maga a födém.
2018. jan. 18. 15:30
 26/26 A kérdező kommentje:
Magyarul beázott, és be is fog? Vagy eleve rossz állapotú, szétesős a plafon?
2018. jan. 18. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!