Ti vennétek ilyen tulajdonságokkal rendelkező házat?
Én is laktam olyan házban, ahol lent volt a wc. Nem praktikus, sötétben mászkálni lépcsőn. Főleg amikor hulla vagy, elgondolkozol, hogy most lépcsőzz, vagy tudsz-e úgy is aludni, hogy ki kellene menned. Meg ha tanulsz, lépcsőzgetni, hát kinek mi.
Ha már megveszed, legyen kényelmes.
23F
Nem mennék olyan lakásba, ahol csak lenn van klotyó.
Éjszaka közepén pl. rámjön a hasmars, tuti le is gurulok a lépcsőn. Vagy ha hánynod kell, szédülsz, hogy mész le?
Áh, kizárt...
A nyaralónk ilyen és a 77éves faterom is simán lemegy 2x éjjel Wc-re mondjuk ott csak pár hónapot vannak nyáron.
A kajaszag meg simán felmegy az emeletre.
#5: Igaz, hogy még csak negyvenes vagyok, de komolyan kétlem, hogy 80-100 évesen gond lenne egy nyambvadt lépcsővel. Tudom, hogy van, akinek igen, nem is azt írtam, hogy mindenkinek OK a lépcső. De nekem direkt kell, el sem tudomképzeléni, hogy egyszintes házban lakjak, igazából a 2 szintet is nagyon keveslem.
Amikor idegbecsípődésem van és nem tudok rendesen járni, akkor ritkábban megyek le az alsó szintre, de akkor sem bánom, hogy lépcső van (főleg, hogy egyenesen is alig tudok menni s félóra felkelni az ágyból, sokat már nem ront).
Tényleg ekkora gond pár lépcső az embereknek? Még komolyabb, mint amit eddig tapasztaltam.
#12: Nem kell sötétben mászkálni lépcsőn, a mienk fölött van lámpa s természetesen lent is, fent is van hozzá kapcsoló, az fontos. Bár most az alsó egészewn másutt van, mint ahonnan most indul a lépcső (majd ki lesz egyenesítve), úgyhogy sokszor sötétben megyek fel, nekem nem gond. Régen még korlátja se volt, most is csak azért van, mert a használatba vételi eljáráshoz valamiért kell. Bár nem gond, az enyhe tériszonyomhoz jól jön a korlát. Attól még szeretem a lépcsőket, hogy nagyon óvatosan megyek rajtuk :)
A párom is lépcsőrajongó, egyszer leesett (megesik az ilyen, bár velem soha, mert én kapaszkodom és a macska sem teljesen idióta, hogy akkor menjen a lábam alá, amikor véletlenül bent van), de ez semmi ahhoz képest, hogy lépcső van :D Képest direkt le-föl mászkálni rajta és örülni neki. Évek óta. Szerintem 80 évesen is ezt fogja csinálni, ilyen.
Nekünk csak a meleg jön fel, a szagok nem igazán, pedig fent nyitva tartjuk az ajtókat, lent pedig nincs is ajtó, csak a fürdőszobán. Átkozottul nagy szénné égetés kéne ahhoz, hogy feljöjjön. Valami lehet, hogy feljön, de feltűnően semmiképp, arról tudnék.
De ez bizonyára sokban múlik az aktuális beosztáson...
8-as vagyok. Amikor ideköltöztünk, javítani kellett a tetőt. De ezt láttuk vásárlás előtt.
Soha nem áztunk be eddig.
Mi a baj a hóval? Szigetel. Nyáron miért baj a vihar? Amíg a szomszéd háztetőről bontja a szél a cserepet, nekünk semmi gondunk.
Eső? A lapostető is lejt annyira, hogy lefolyik róla a víz. De egy normálisan megcsinált lapostető akkor sem ázna be, ha állna rajta a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!