Ha 12 milliót szeretnék kézhez kapni eladó lakásom után, akkor mennyiért hirdessem meg?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 10:35
11/12 anonim válasza:
Olyan lakás is van, amire ráígértek. Többért ment el, mint hirdették. Azért mondom, hogy soknak találom másfél millát hagyni erre, mert irreálissá válik az ára. Az alkuhoz amúgy két fél kell. A mai lakásárak és lakáspiac mellett nem hiszem, hogy ekkora keretre szükség van. Azt számold viszont bele, hogy esetleg árcsökkentést majd kell eszközölnöd a hirdetésben, ha nincs érdeklődő. Így fog kiderülni, hogy optimálisan lőtted-e be az árat. Azt kellene eltalálni, az optimálist, a reálist.
12/12 anonim válasza:
Én is hamarosan árulni fogom a lakásom és a minimális árhoz képest én is másfelet fogok rátenni. 15,5ért akarom meghirdetni. Mondjuk én tudom, hogy itt 16-17ért is mennek hasonló lakások, tehát nem lesz nagyon fölé lőve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!