Békásmegyer vagy Káposztásmegyer I?
Figyelt kérdés
Te hol vennél panelt ha ezen lakótelepek közül választhatnál?2017. dec. 27. 13:56
1/13 anonim válasza:
Békás hegy felőli oldala oké, a Duna felőli egy balhézós trógerekkel teli gettó.
Káposztás viszont egy az egyben biztonságos.
A közlekedés mind a két esetben borzalmas.
2/13 anonim válasza:
Békásra talán picit jobb a közlekedés a hév miatt, de a Duna felőli oldal tényleg gázos. Oké, biztos lehet jó lakóközösséget kifogni, de nagyon megnézném.
3/13 anonim válasza:
bekasmegyer
jo a kozlekedes
kaposztasmegyerre kijutni kocsival es tomegkozlekedessel is egy orokkevalosag
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! A tömegközlekedést kipróbáltam mindkét helyen, érdemi különbség nem volt.
Nálam kicsit Káposztásmegyer felé áll a rúd, mert az egy újabb lakótelep ha jól tudom, talán jobban is néz ki kicsit.
2017. dec. 27. 14:25
5/13 anonim válasza:
Én Kápot választanám, mindkét helyen él több kollégám így hallom a történeteket.
Őszintén szólva én is oda akartam költözni, de most az asszony bekattant és családit akar pest megyében...40F
6/13 anonim válasza:
Én azért figyelembe venném, hogy a Duna két eltérő oldala.
8/13 anonim válasza:
Ha Káposztásmegyer, akkor Homoktövis környék! A lakótelep nem jobb, mint máshol.
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a Homoktövis nekem túl drága lenne, az anyagi lehetőségek csak lakótelepi lakást engednek meg.
2017. dec. 31. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!