Mi a vélemény a két ingatlan hirdetésről illetve hogy mit érdemes megkérdezni a megtekintéskor?
Holnap megyek lakást nézni és ha esetleg valaki ismeri a környéket akkor kérem írjon véleményt , köszi előre is.
Izzó lakótelepről nem is hallottam még, de Káposztásmegyert ismerem. Pár barátom lakott ott.
Én ha két lakás közül kellene választanom akkor a káposztásmegyeri lakótelepet törölném is, meg sem nézném. Eleve az, hogy 36 nm-es már kizáró ok. Nem vagyok híve a baromi nagy lakásnak, de 36 nm az nagyon picike.
Nekem 50 nm a lakásom ami kislakásnak számít. A másik jobban tetszik, az esélyesebb lenne.
A környéket nem ismerem, de panelban már meg is sültél volna idén nyáron 2x is. A tégla lakást válaszd, a fűtése is gazdaságosabb, tudsz spórolni, ha akarsz.
Újpest nem a legjobb különben, sokat kell utazni a belvárosba onnan, és a hivatalok, posta, üzletek is 3-4-6 órával hamarabb zárnak, mint a belvárosban.
Én újpesti vagyok. Mind a kettő szép környéken van, amit mindenképp próbálj ki, hogy tényleg olyan közel vannak-e azok a megállók mint ahogy írják :)
Az Izzó lakótelepen 4 emeletes 4. emelete, szóval csak akkor válaszd, ha bírod a cipekedést és nem itt akarsz megöregedni :) Viszont a tégla valóban egy jó pont. Elvileg közelebb is van Újpest-Központhoz. Nézd meg a redőnyt is, mi futottunk már bele olyanba, hogy a hirdetésben volt a valóságban nem :D
A Farkaserdősnél nézd meg majd a nyílászárót, a megállókat szintén. Oda 8. emelet van írva, ami lehet, hogy a legtetejét jelenti, mert káposztáson sok 8 emeletes panel van. Ha ehhez még ráadásul nyugati fekvés, akkor besülsz. Hidd el, én 9. emeleten vagyok, botrány :D
Amúgy így látatlanba az Izzósra szavaznék :)
Az 1. lakás nem túl nagy és ahhoz mérten drága, hogy már messze van a belvárostól és panel. A panoráma meg kb. az 10000. szempont a legtöbb embernél, ha emiatt tartják ennyire. Azok a híres befektetők is köszönik szépen már bevásároltak, akik miatt növekedtek a lakásárak, ez látszik az árváltozásokon is, hogy most már nem emelkednek tovább, nemsokára jön majd a lejtmenet ár szempontjából.
A második lakás már elfogadhatóbb méret és ár arányú, nagyobb, tégla, csak ott meg 4. emelet és nincs lift, ha jól sejtem melyik háztömbökben lehet ez a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!