A 4. kerület biztonságos környék (Újpest, Káposztásmegyer)?
Figyelt kérdés
Lakást szeretnék vásárolni de nem tudom h mennyire jó az a környék...2013. aug. 25. 18:06
1/6 lali az állat válasza:
inkább káposztásmegyer. kiesik,de messze rendezettebb.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Azért még várom a többi véleményt.
2013. aug. 26. 12:41
3/6 anonim válasza:
Egyetertek az elsovel. En kap.megyeri vagyok, es itt tenyleg rendezettebb es biztonsagosabb, mint a belso reszeken. Gyakran fordul elo, hogy ejjel vagy hajnalban jovok haza, vagy csak ugy maszkalok a kornyeken, es soha semmi problemam nem volt ebbol. Belsobb reszeken viszont tobb a hmmmm C kategorias kisebbsegi es nem ritka a rablas, balhezas sem.
4/6 kiscsávo111 válasza:
Én születésem óta (41 éve) élek újpesten. Soha nem volt bajom pedig 10 éven át éjszaka jártam haza a melóból.
akár Újpest akár Káposztásmegyer a lakás vásárlás előtt sétálgass, nézelődj egy kicsit az adott környéken. Milyen emberek mozognak arra, kik jönnek-mennek a környéken és a kiszemelt házban.
Én mind a ketőt (Újpest, K.megyer) jónak tartom de persze itt is vannak jobb és kevésbé jó részek de ez általában látszik a környékről és az emberekről. Hozzáteszem, hogy tapasztalatom szerint itt a bőrszín és a csóróság SZINTE soha nem egyenlő a veszéllyel.
5/6 anonim válasza:
Több mint 25 évig éltünk Káposztásmegyeren és sose volt bajunk vele.Aránylag jó az ellátottság és sétával (20 perc alatt)elérsz Újpest Központig a metró állomáshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek! :)
2013. nov. 1. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!