Budai agglomerációba hova érdemes költözni?
Iker vagy sima kertes házat szeretnénk a párommal, nagyon maximum 50 millió forintig, minimum 4 szobával.
Párom Dunaújvárosban dolgozik így azt szeretnénk ha jól megközelíthető lenne illetve Bp is könnyen megközelíthető lenne tömegközlekedéssel és autóval is. Azért legyen valami bevásárlási lehetőség és legalább egy általános suli a gyerekeknek (ovi és bölcsi sem hátrány)
Most a XI kerben lakunk, imádjuk de sajnos itt nincs lehetőségünk házat venni.
(gondolkodtunk a XXII. kerületben is, de nem tudom ennyiért lehet e ott valamit kapni)
Google térkép és megnézitek autópálya, vasútvonal stb melyik települések jöhetnek szóba, melyik tetszik nektek... én így választottam Füle-települést. Kicsit messzebb van, mint terveztem, de pillanatok alatt fent vagyok sztrádán, max 50 perc alatt ott vagyok melóban, szezonban motorral, van, hogy csak 30.
De nekem elég heti 3* illetve ha nagyritkán valami gebasz van bemenni melóba.
6-os Dunaújvárostól kicsit messze vannak amiket írtál...
Mi meg Újpesthez keresünk közelit, de 99%, hogy Veresegyház lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!