Van még itt valaki, aki önrészre gyűjt, és elkeseredik a lakásárak emelkedése láttán?
Figyelt kérdés
Én másfél éve nézegetem a lakásokat, és nagyon-nagyon elszomorít, amikor azt látom, hogy “hiába” gyűjtögetek a kis fizetésemből, spórolok, amin csak tudok, “ nem haladok semerre” :(2017. nov. 12. 17:59
11/13 anonim válasza:
7#
20 évre kell felvenni, így alacsonyabb lesz a törlesztő, ugyanakkor gyűjtögetni kell és folyamatosan előtörleszteni. Így lehetőség van kicsit spórolni ezen következmények nélkül, ha úgy van, ugyanakkor arra is lehetőséged van, hogy 10 éven belül visszafizesd, de ha megcsúszol egy-két évet sem dől össze a világ.
Nem olyan kilátástalan ez. Viszont az utolsóval egyetértek abban, hogy nem mindegy a fontossági sorrend. Hitelt hitelre halmozni nem jó ötlet.
12/13 anonim válasza:
Látom, írt valaki nekem (7-es válaszoló voltam). Kedves 8-as... Autóhitel azért volt, mert az autó munkaeszköze a páromnak, ő akkor még huszonéves volt, a szülők döntöttek erről, 2007-ben vették fel a hitelt, amikor mi még azt se tudtuk egymásról, hogy a másik világon van, 5 évvel később ismerkedtünk csak meg, tehát nyitván nem az volt, hogy ismert engem, de neki mégis az autó lett a fontosabb. Nem ismert, nem is tudta, hogy létezem.... Ha 8 millióért lehetne lakást kapni, nem panaszkodnék, de azért hogy pár év alatt a duplájára ment fel minden, az azért elég durva. És hagy ne kelljen BAZ-megyébe leköltöznünk csak azért mert ott 3 millió egy lakás, mikor mindketten Budapesten dolgozunk évek óta....
13/13 anonim válasza:
Mi nemrég vettünk, kitartást kívánok. Nem volt egyszerű. Volt egy eladott lakásunk, de még így sem. Sokat megnéztünk, és tényleg nagyon magasak az árak. Kompromisszumot kell kötni, ahol mi szerettünk volna lakást abból a pénzből ott nem kaptunk normálisat, így végül kijebb mentünk. Szerintem csökkeni fognak az árak, a kérdés h. mikor, sajnos most a befektetők, külföldiek tartják ilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!