Most hogy mondod, én mindig legfelső szinten laktam amíg béreltem, imádtam. Kivétel amikor a 10 emeletesben meló és nagybevásárlás után hazaérve tapasztaltam, hogy nem működik a lift, aminek reggel még semmi baja nem volt. :D Az ilyen problémákat viszont általában gyorsan orvosolták.
Kell redőny és klíma, de én nagyon szerettem. Panelprogramosokban laktam és legutóbb szélső lakásban, ami 3 oldalról nem fűtött, mégis nevetségesen alacsony fűtés költsége volt. A legtetején valamiért nem volt olyan tucat érzésem, mint amikor mentem fel és néztem máshol, hogy hány lakás, hány emberrel körülvéve... Valahogy elszigeteltebbnek éreztem a legfelső szintet, de ez ilyen egyéni hülyeség.
Most is csak azért nem zárószintit vettünk, mert nem panelba költöztünk és meguntam a negyedikre cipekedést.
A beázásokat lehet csekkolni a felső fal éleken. Ha ilyen van, az nem a te problémád, hanem a társasházé. Egyszer áztunk be egy nagy viharban, egy "takaró lemezt" felemelt a szél vagy mi, de amellett hogy kijavították, a biztosító kifizette a kárunkat, ami egy nedves folt volt csupán a plafonon.
Még az erkélyt érdemes megnézni ha van. Sokszor nincs teteje, nem olyan zárt, mint az alsóbb szinteken, ezért sokat veszít szerintem az élvezeti értékéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!