Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Meg szabad venni panelben...

Meg szabad venni panelben zárószinti lakást?

Figyelt kérdés

2017. nov. 4. 07:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy mondod, én mindig legfelső szinten laktam amíg béreltem, imádtam. Kivétel amikor a 10 emeletesben meló és nagybevásárlás után hazaérve tapasztaltam, hogy nem működik a lift, aminek reggel még semmi baja nem volt. :D Az ilyen problémákat viszont általában gyorsan orvosolták.

Kell redőny és klíma, de én nagyon szerettem. Panelprogramosokban laktam és legutóbb szélső lakásban, ami 3 oldalról nem fűtött, mégis nevetségesen alacsony fűtés költsége volt. A legtetején valamiért nem volt olyan tucat érzésem, mint amikor mentem fel és néztem máshol, hogy hány lakás, hány emberrel körülvéve... Valahogy elszigeteltebbnek éreztem a legfelső szintet, de ez ilyen egyéni hülyeség.

Most is csak azért nem zárószintit vettünk, mert nem panelba költöztünk és meguntam a negyedikre cipekedést.

A beázásokat lehet csekkolni a felső fal éleken. Ha ilyen van, az nem a te problémád, hanem a társasházé. Egyszer áztunk be egy nagy viharban, egy "takaró lemezt" felemelt a szél vagy mi, de amellett hogy kijavították, a biztosító kifizette a kárunkat, ami egy nedves folt volt csupán a plafonon.

Még az erkélyt érdemes megnézni ha van. Sokszor nincs teteje, nem olyan zárt, mint az alsóbb szinteken, ezért sokat veszít szerintem az élvezeti értékéből.

2017. nov. 5. 13:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. nov. 5. 13:59
 13/17 Dudok Andrásné ***** válasza:
88%
Mi a 8 lakunk.A földszint alulról hideg, a 10. pedig felulről.Tehát ezek nálunk szóba sem jöhetttek,ma sem ,2 gyerekünknek is panelba vettünk.A liftnek egyforma a hangja minden emeleten,de nem hallani be a lakásba.
2017. nov. 9. 10:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. nov. 9. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:
26%
Tudtommal törvény nem tiltja, tehát meg szabad venni.
2017. nov. 9. 22:55
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 Ha értelmeset nem tudsz írni, akkor inkább maradj csendben!
2017. nov. 9. 23:07
 17/17 anonim válasza:
25%
Jó ott lakni sőt szuper ez mindent elárul?
2017. nov. 11. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!