10 millióért Pest megyében hova?
Sziasztok!
10 millióért szeretnék ingalant venni Pest megyén belül valahol, amire nem kell még ugyanennyit kapásból rákölteni. Lakás és ház is megfelelne 40nm-től. Autó van, olyan hely kéne, ahonnan könnyen, gyorsan bejutni kocsival bp-re, ha tömegközlekedés is választható opció az mégjobb. Nyilván fontos a jó kzzbisztonság, hogy élhető hely legyen. Tippek mely településeket érdemes megsasolni?
Maglód, Pécel azért még nem olyan olcsó, de a többi van ennyiért is.
Esetleg még Kóka.
(ezek a 17. kerülethez vannak kb. 25-60 percre, a XVII. a belvárostól szintén 1 óra)
2-es vagyok
Ezen a környéken lakom, ki lehet fogni Maglódon és Pécelen is 10 millió körül 40 m2-est, csak időigényesebb.
Kóka tele van cigánnyal.
Az általam írottak közül a legmesszebb van Sülysáp, ahonnan zónázó vonattal nem egészen 40 perc a Keleti, ami Budapest szívében van.
Hát, gyömrői vagyok, ha itt jó állapotút kifogsz 10 millióért, akkor légyszi szóljatok privátban nekem is, mert pár hónapja bontásra ítélt vályogot láttam "telekárban" 14M-ért (félreértések elkerülése végett meg is vették azóta!), pedig itt szeretnénk a környéken venni, csak túl sok pénzünk nincs...
Sülyben, Mendén szerintem reális lehet, és a tömegközlekedés errefelé (minden híreszteléssel szemben) az esetek többségében megbízható. A közbiztonság errefelé összességében jó, de Sülysáptól kifelé romlik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!