Pesten a 18. ,20. vagy 21. kerületet ajánljátok inkább?
Mindháromnak vannak fullos, átlagos és ótvar részei. Én csepelről tudok nyilatkozni. Gondolom panelban gondolkozol te is. Felvázolnám a sorrendet.
1. Erdősor utcai ltp.(Patent nagyon, minden van helyben, tök nyugis)
2. Csillag telep+Régi Cservenka u ltp(Kossuth L.u vége) (tökátlag, normális)
3. Belváros (Na itt már van forgalom, zaj, lepra lépcsőházak, elviselhető)
4. Dunadülő (Akiket innen ismertem azoknak a FELE már herointúladagolásban meghalt)
5. Ady Endre úti ltp (C1GÁNYTELEP, így nagybetűvel)
Csepelben az a jó hogy azt hiszik mindentől távol esik, ehhez képest szerintem meg mindenhez közel van. A HÉV 15perc alatt bent van konkrétan a városban.
Bp 18 Imrei része csendes, olyan, mint egy kisváros, ahol kevés a Lakatos...
Egy nagy hiba: nagyon külső kerület, messze vannak a belső kerületek meg Buda.
De most rengeteg ház épül a környéken, emiatt aprózódnak a telkek...
Szerintem Csepel legjobb része panellakás téren a Bajcsy-Zsilinszky utca - József Attila utca környéke (Kertváros széle).
Jó még a Szent Imre téri templommal szemben, a Posta mögötti Templom utca is.
Átellenben, a Polgármesteri Hivatal mögötti Petz Ferenc utca sem rossz.
A Csillagtelep sem rossz, de kell egy kis szerencse, hogy épp a te lépcsőházadban ne legyen egy alkoholista hülye.
Az Ady Endre úti lakótelepen, illetve a Kossuth Lajos úton a tízemeletesekben vegyes a kép, vannak ott szép lakások, rendes emberek, de helyenként, mint a rossz alma, vannak ott menőző vagy parasztkodó cigányok is. Olyan nagy gond nincs, főleg ha elkerülöd őket. Néha a rendőrség kiszáll oda, ha valami nagyobb baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!