Győr vagy Székesfehérvár. Hol laknátok szívesebben?
A család felállása, 2 felnőtt, 2 általános iskolás gyerek. Fontos, hogy családi ház legyen, ikerház is szóba jöhet. Tömegközlekedéssel is elérhető legyen a belváros, (ne 1- 1,5 óránként járjon egy busz.) Erdő vagy folyó vagy tó legyen a közelben. Keret 45-50 M Ft. Győrt részben ismerem, nem vagyok beájulva tőle Szfvárt egyáltalán nem ismerem. BP-re a párom nem menne, falu sem jöhet szóba, kérem ezeket ne is ajánlgassátok, de más ötleteket szívesen fogadok.
A válaszokat előre is Köszönöm.
Azért ezt sem árt megnézni. Igaz 3 éves adat illetve cikk, de lehet benne a mára vonatkozó tény is.
Én biztos, hogy Székesfehérvárra költöznék, de az én egyéni szempontjaim miatt. Itt lennék közelebb a családtagjaimhoz, kedves rokonaimhoz és nem látok semmi olyasmi kirívót, amiért Székesfehérvár élhetetlen lenne.
Csak jól kell megválasztani az ingatlant.
Ha nem elég meggyőző akkor védjétek továbbra is Sz.fehérvárt és környékét.
Elég előkelő helyen van, pl. Miskolc után...
Nekünk nincs kiterjedt rokonságunk, akik vannak azokkal is ritkán tartjuk a kapcsolatot. Karácsony, Húsvét , évente egy-egy temetés, nyáron sütés-főzés és ennyi szóval ez nem szempont. Barátok meg jönnek, mennek.
Fehérváron nincs olyan széleskörű felsőoktatás, mint Győrben . Nem tudom, mennyire jellemző , hogy a diákok bejárnak-e BP-re vagy ott albérletben vannak. Vonattal 1 óra a menetidő és még legalább ugyanennyi lehet a buszozás a 2 városban. Egy BP-i albérlethez képest ez napi 2 óra plusz, sokat lehet vele spórolni viszont az éjjelig tartó bulik nekik így kiesnek vagy hajnalig kell bulizniuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!