Kizárólag anyagi okból elköltöznétek, ha egyenlőre nem lenne muszáj?
Köszönöm az eddigi segítőkész válaszokat. A szívemet igazán egy görög tengerparti ház dobogtatná meg :)
BP-hez visszatérve igazából olyan település, városrész lenne jó ami nem túlzsúfolt , jó a közbiztonság, viszonylag csendes, közel van egy erdőhöz, tóhoz vagy folyóhoz , van legalább egy kisbolt vagy pékség 1 km-en belül és ami a legfontosabb tömegközlekedéssel egy órán belül elérhető BP központja. Családi ház, ikerház vagy egy lakás egy 4-8 lakásos társasházban is jó lenne. Az új kapuszolgálatos lakóparkoktól kicsit tartok, nem szeretnék elszeparálva sem lenni. Lehet ezt a kommentet később kiírom külön kérdésnek:)
Én jelenleg semmi szín alatt sem költöznék. A hídon akkor kell átkelni, amikor odaér az ember, addig teljesen fölösleges rugózni rajta, hogy van-e korlátja, stb. gyermekeid még kicsik, senki sem tudja, merre, milyen irányban szeretnének továbbtanulni.
Még a kollégiumot sem tartom ördögtől való gondolatnak. Noha én magam sohasem laktam ott, tanulmányaim során mindig a kollégisták közül kerültek ki az osztály legjobb tanulói. És nem hiszem, hogy ezen a téren olyan nagyot változott volna a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!