Volna egy straus fűkaszám ami sajnos megadta magát. Szerintem javítható még, de egyenlőre tanácstalan vagyok. Az elso gondom a karbival van. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Csak akkor indul be ha teljesen kicsavarom belőle a szabályzó csavart amin a rugó van. Ha ezt kivettem majd újra beletettem indul. A másik pedig a kuplung mögötti hűtő ventillátorral van ( vagy mi a fene az) ha jár a motor fura recsegő hangot ad ki és látszik hogy ide oda mozog benne közben pedig köpi ki a femdarabokat. ( gondolom itt a surlódás miatt ahogyan valamibe beleütközik) lehet e itt az a baj hogy csak a csavar lazult ki ami oda fogja vagy esetleg tört valami?2016. jún. 16. 11:39
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy javítható (annak aki ért hozzá).
Kérdés megéri-e. Piacon 28-42 közt árulnak lengyel és japán gépeket amik sokkal jobbak a strauss-nál.
2/2 anonim válasza:
Hát ha ennyi baja van, azzal már nem érdemes foglalkozni, inkább tényleg kell venni egy másikat. Ezt meg esetleg alkatrésznek elrakni, mert más kínai gépekkel is csereszabatosak az alkatrészei.
A piacokon amúgy nem árulnak lengyel meg japán kaszákat, csak kínaiakat.
Mondjuk, pl. a Demon nevűt egy lengyel cég hozza be az EU-ba Kínából. De ez sokkal jobb a Strausnál. (Na nem az örökkévalóságnak készült ez se, csak a nagyon rossznál jobb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!