Normál, nem felhypolt helyen ez max. 2-3 milliót ha érne. Mégis mi vezérli ezeket az eladókat, hogy ennyit elkérjenek egy-egy ilyen jellegű házért? Ennek még alapja sincs, vízszigetelést meg messziről nem láthatott.
2017. szept. 21. 09:09
1/10 anonim válasza:
Valóban túlárazott, max 5M-nál többet tényleg nem ér, annyit kér érte amennyit akar, csak nem biztos hogy 30 éven belül el is adja.
- De ezen nem kell agyalni senkinek, ha házat akarsz venni, akkor olyat nézz ami a Te igényeidnek megfelel és árban/minőségben számodra elfogadható, az ilyen hirdetéseken pedig lépj túl, ennyi.
2017. szept. 21. 09:19
2/10 anonim válasza:
Mindenki annyit kér amennyit akar.....
nekem pl még 2-3 millióért se kellene
2017. szept. 21. 09:35
3/10 anonim válasza:
már csak a tömésház miatt nme adnék érte 2-3-at. Vagyis az állapota miatt, mert ez elég elhanyagolt.
Én is tömés házat akartam megvenni (még szó van róla) de ott egyedül a bankon múlik. Azért van különbség, itt az alap beton a falak csak a vályog. Leszigetelt, műanyag ablakok, tető és a kémények újra rakva. Ez megéri amit kérnek érte.
Az elado dolga mennyit ker, a vevo dolga mennyit ad, adasvetel csak akkor lesz ha a ketto talalkozik.
2017. szept. 21. 09:42
5/10 anonim válasza:
Egyebkent 83 m² azert nem keves, kishaz is van, meg 1500m² telek... Gyor kornyeken ilyesmik 20 milla folott vannak.
2017. szept. 21. 09:43
6/10 anonim válasza:
Annyi eladó ház van, hogy én eleve továbblapozok, azokon amikről a kép halszem optikával készült (ha jól írom a nevét) mert baromi becsapós.
Megnéztem házat, amiben a képek tágas, szellős szobákat mutattak, közben szűk, ócska kis lyukak voltak.
Aki már így indít, az minden területen becsap.
A linken látható ház egy rakás trágya, ingyen sem kellene, különösen nem Szabolcsban.
2017. szept. 21. 10:00
7/10 anonim válasza:
Nézd, aki valóban el akarja adni, mert szabadulni akar tőle, illetve a pénz kellene neki, az reális áron árulja. Az ilyen ingatlannál vagy több tulajdonos van és nem tudnak megegyezésre jutni egymás közt, mert keveslik a rájuk jutó részt, vagy a maximumot akarják kihozni, mert nem sürgős nekik a pénz, vagy igazán nem is akarják eladni, csak kéjelegnek abban, hogy nekik mekkora vagyonuk van (és a baleknak talán el tudják adni). Ha ingatlanos hirdeti, az a magas eladási árral kecsegteti az eladót (hiszen az ingatlanos a %-os jutalékból él, de neki nem sürgős a dolog).
2017. szept. 21. 10:20
8/10 anonim válasza:
Aki ingatlanirodán keresztül akarja eladni azt nagy ívben kerülöm.
2017. szept. 21. 10:40
9/10 anonim válasza:
83 m2-es vályogházban 3 cserépkályha mellé még konvektorok is vannak? Hát, nem bízta a véletlenre a fűtésdolgot, az biztos.
2017. szept. 21. 14:06
10/10 anonim válasza:
ma 09:40 Ez meg egy kicsicsázott vályog. A fal ott is fel van vizesedve még ha van is alapja. Ez látszik a képen. A ház kivülről se véletlen van olyan messziről fényképezve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!