Hány nm-es lakásban laktok? Élhető?
Most nem lakásban lakom, de nekem 50 nm (amiben több évtizedes tapasztalatom van) nagyon kicsi, bár 2 főre ilyen kis kuckós hangulatban elmegy, csak legyen túrázási lehetőség a környéken s legyen a sokadikon, egész OK kilátással.
De ez az emberen s a beosztáson nagyon sokban múlik (azon túl, hogy kivel élünk együtt. a szerelmünk más, mint az idegesítő tesónk), plusz hogy folyton otthon van-e az ember vagy csak aludni jár haza. Sok cuccal, nagy gyűjteménnyel is más, az el tudja venni az ember életterét, főleg rossz beosztással, ahol nincs elég jó és sok tárolási lehetőség.
Az extra nagy belmagasság is segíthet, más érzés s jó esetben galériázható, bár megvannak a hátrányai. Ilyet csak régi budapesti belvárosi házakban láttam, amiket nem szeretek, én mindig viszonylag kis belmagasságú lakásban laktam, ráadásul zsúfoltakban (bútorral, nem emberrel). Nem tudtam "lélegezni" ott.
96 nm, ketten lakjuk a párommal. Élhető.
29/F
Mivel a gyerekek elköltöztek, így ketten maradtunk a férjemmel a 4 szobában és a 120 nm-en.
Belakjuk ketten is házat!
Élhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!