Ti nem undorodtatok mikor beköltöztetek a z ujonnan vasarolt lakasban hogy ki tudja ki hasznalta elotte a wct a kadat stb?
Nem tudom, én mindig kitakarítom meg fertőtlenítem.
Ha nyaralni megyünk, akkor is az az első.
A WC-deszkát illik cserélni, ha meg leszeded, ki lehet pucolni a WC-t gyári állapotba. Kád ugyanez.
Nem lehet tudni, használt ingatlannál mit találsz. Talán valaki mindig a sarokba pisált részegen és arra tett szőnyeget. A pince majdnem biztos, hogy látott már pár kiló egérszart -és húgyot, a falak beitták a szagokat, ha nekidőltek akkor az izzadtságot, hajzsírt, fűtőtestre kent taknyot, vagy ha a fater piszoárnak használta a mosdót vagy mosogatót. Ezért is kerül egy használt ház feleannyiba.
Miért undorodnék, nyilván kifertőtlenítek mindent alaposan. Meg a lakást is kifesti,kitakarítja az ember,mielőtt beköltözik, hacsak nem vadonatúj.
Ha meg olyan lepukkant lakást vennénk,akkor úgyis kidobnánk az ilyeneket, és újakra cserélnénk.
Nem tiltotta meg senki, hogy takaríts, de igaza van az egyik előzőnek, wc ülőkét lazán kicserélheted.
Zuhanyfüggönyt is, meg egyéb könnyen cserélhető dolgokat.
Ez csak egy kényszerképzet.
De higgy nekem, vagy megszokod a házat egy rövid időn belül, vagy leszel még olyan éhes és büdös, hogy evésre/fürdésre szorulj :D
Szólj a dilidokinak hogy írjon rólad esettanulmányt.
Vagy ha annyira nem bírod cseréld ki a Wct, kádat és festess ki patentra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!