Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti nem undorodtatok mikor...

Ti nem undorodtatok mikor beköltöztetek a z ujonnan vasarolt lakasban hogy ki tudja ki hasznalta elotte a wct a kadat stb?

Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 19:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
27
2017. aug. 12. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:

Amikor anno albérletbe költöztem, első volt, hogy mindent

alaposan kisúroltam/fertőtlenítettem. Nem érdekelt, hogy

ki mire használta a házat előtte, a lényeg, hogy tisztára

csiszoltam :)

Most vettem nemrég egy házat, na az durva. Kb egy rom

(nem is azért vettem, hanem a telek miatt), most kb súro-

lás van, egy tisztasági festés, és ennyi. Nem költök rá

többet, mert le akarom idővel bontani, és újat építeni,

de addig is tudom használni. Tisztán :)

2017. aug. 13. 06:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát lehet velem van a baj tényleg de nem tudom megszokni öklendezem a wcben pedig toszta de megis mas mintaz otthoni mas szag van. A szobaba is túl hamar süt be a nap nem tudok rendesen aludni idegen az egész. Étvagyam semmi. Na meg az is hogy milyn munkások jártak itt a mocskos cipoikben persze felmostam utánuk de akkor is durván szellóztetni kellett ez is meg benne van. Lehet inkább ezt kellett volna kérdeznem ti mennyi idő alatt szoktátok meg az új lakást éreztetek magatoknak, mennyi idő után nem hiányzott a régi?
2017. aug. 13. 08:19
 14/21 anonim ***** válasza:
27 évesen már tudni kell önállósodni. Az, hogy nem érzed jól magad a lakásban, elég nagy baj. Te választottad ki, amikor megvették neked? Kell idő ahhoz, hogy megszokjon az ember egy uj lakást, de azért általában örömmel költözünk uj lakásba, és ez segiti a megszokást. A zajok, szagok, fények mindenütt másfélék. Ehhez alkalmazkodunk, oda tesszük az ágyat, ahol jól lehet aludni, stb. Valami miatt elutasitod ezt a lakást, tudat alatt. Ezen nemigen lehet segiteni. Nem könnyű helyzet.
2017. aug. 13. 13:48
 15/21 xswerdy ***** válasza:
és ha szállodába mész, ott hányan fürödtek már előtted a kádban?
2017. aug. 13. 18:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor elköltöztem otthonról nekem is minden bajom volt, zajos a ház, nem tudtam aludni, üvöltöző szomszéd, kosz a lépcsőházban stb. Sorolhatnám. NEm szerettem ott lakni, nehezen de megszoktam. De szerintem itt egyszerűen arról volt szó, hogy nehezen ment a leválás a szülőkről. Ezt tudatosítani kell, mostantól önállóbb vagy, alakítsd ki a lakásod,úgy hogy szeresd, örülj hogy van,csinálj programokat és egyre jobb lesz meglátod :-)
2017. aug. 13. 20:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Tizenezer forint egy új vécécsésze, annyit megér, hogy komfortosan érezd magad az új otthonodban.
2017. aug. 13. 23:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Egy rendes takarítás megold mindent!

Nincs szükség újat vásárolni semmiből.

Ha tudnád, hogy a tüzépen az új WC csészéken milyen rovarok és kisrágcsálók szaladgálnak, fészkelnek, üzekednek - akkor nem feltétlen akarnál semmit vadiújra cserélni.

2017. aug. 14. 10:26
 19/21 A kérdező kommentje:
Mi az a tüzép? Raktár?
2017. aug. 14. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy csak azt szabad megvenni, amelyik háznál vagy lakásnál azonnal érzed, hogy otthon vagy. Én amikor beléptem az ajtón, rögtön éreztem.
2017. aug. 16. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!