Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Amikor először beköltöztetek...

Amikor először beköltöztetek a házatokba mindig takaritottatok?

Figyelt kérdés
szóval mikor először beköltöztetek első nap akkor rögtön takaritottatok?és medig tartott ez a bepörgős időszak?
2009. jún. 23. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1 hétig:) ahogy eglátam 1 szöszt rögtön söpörtem, felmostam =)

ez már a múlt =) most s felmsok minden nap, de akkor napi 4-5 volt .

22/l

2009. jún. 23. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Eltudom képzelni . azért kéreztem mert mi most költözünk a házunkba... vagyis pár hónap mulva. egyépként is szeretem a tisztaságot ,de kiváncsi vagyok akkor milessz:)és meddig...:)
2009. jún. 23. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is első volt a takarítás.Mivel 2kutyánk volt így 3naponta kellett pláne mikor vízes tappancs nyomok voltak erre arra.Most már nincsenek kutyáim helyette 6hós baba van,de így is rendbe van a lakás! :)
2009. jún. 23. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
1 hónapig, még este 11-kor is felmostam, aztán nem bírtam fizikailag. Amikor szabadnapos vagyok nyalom az egész házat.
2009. jún. 26. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!