Lakástakarék beleszámít az önerőbe?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de meglévő és le nem járt lakástakarék befizetés nem számít bele az önerőbe, nem?
Tehát ha mondjuk kötöttem egy 4 éves Fundit lassan 3 éve, akkor ha én most lakáshitelt akarnék felvenni azt nem számolhatom bele, csak amit aktívan, az adás-vételkor "belerakok" a vételárba?
Mit lehet/érdemes ilyenkor tenni?
2017. aug. 30. 01:34
1/4 Dávid_Gábor válasza:
Üdvözlöm.
Egyáltalán nem butaság a kérdés.
A meglévő Fundamenta lakásszámla beszámítható önerőbe.
Részletekért illetve további kérdésekkel hívjon bizalommal.
Üdvözlettel,
Dávid Gábor
0670/395-9545
Fundamenta
2/4 anonim válasza:
Mi a megoldás? Leírnád ide is ELSŐ válaszoló?
Fundamenta azonnali áthidaló hitel? Vagy mi?
3/4 anonim válasza:
#2: igen, más lehetőséged nem nagyon van. Más jelzálog alapú hitelnél nem lehet önerő egy jövőbeni pénz, és egy megtakarítás alatti LTP csak a kifizetéskor válik önerővé.
4/4 anonim válasza:
Ja ok, köszi, én is így gondoltam. Azt hittem tud valami trükköt az első válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!