Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyi idő alatt szoktatok...

Mennyi idő alatt szoktatok meg az uj lakast, érezetétek magatokénak, mennyi idő után nem hiányzott a régi?

Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 08:34
 1/9 anonim válasza:

Megszokás: két nap.

Magaménak érzés: egy nap.

Régi nem-hiányolása: mínusz négy év.

Már nagyon költözni akartam.

2017. aug. 13. 09:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Vajon pszichologushoz kellene fordulnom ha nem tudom elfogadni 1 hónapja?
2017. aug. 13. 09:27
 3/9 anonim válasza:
Add el és vegyél másikat vagy másik albi amitől nem vagy rosszul.
2017. aug. 13. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első két nap volt fura, de utána teljesen magamnak éreztem.
2017. aug. 13. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Kitetted már ezt a kérdést korábban is. Egy hónap nem sok idő, de az igazság az, hogy általában az ember az első naptól kezdve kiváncsian fogadja az uj lakását, tervezgeti, alakitja, kitalálja a berendezést, kialakitja a kuckóit, stb. Vszinűleg az a bajod az uj lakással, hogy egyedül vagy benne, és a magánytól mindenféle bajaid lesznek.
2017. aug. 13. 17:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazabol ne is a,artam elkoltozni csak tul sok a cuccom ez. Abaj es mondtak olyan a szobam mint egy raktar de sztem nem veszes azert elferek
2017. aug. 13. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
A régi nem hiányzik. A magaménak érzése fokozatosan alakult ki, még beköltözés előtt, az alábbi munkák elvégzése során kezdtem otthonosnak érezni a lakást: festés, parketta csiszolás-lakkozás, bejárati ajtó csere, függönyök felhelyezése és az első szobanövény kirakása a párkányra :) Az épület és környék zajait, neszeit meg kellett szokni, ismerni, nekem ez kb 3-5 nap volt.
2017. aug. 14. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Te egy mániás gyűjtögető lehetsz.
2017. aug. 14. 13:35
 9/9 anonim válasza:
Nekem kb. másfél év kellett, míg minden a helyére került és magaménak éreztem. Kb. 5 év után éreztem azt, hogy már nem szivesen mennék vissza (mert már beilleszkedtem az új környezetbe és ha visszamennék, ott újból be kellene illeszkednem), de ettől függetlenül még mindig hiányzik, és mindegyre eszembe jut, hogy milyen volt ott.
2017. aug. 14. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!