A hős utca köbányán milyen környék?
nagyon régóta tervezem már a Budapestre költözést.Eddig nem találtam számomra megfizethető áron ingatlant.Még nem voltam megnézni a lakást de viszonylag ólcso.
Arra lennék kíváncsi hogy milyen a környék ?Milyenek a szomszédok a lakó közösség ?
Mivel nem vagyok pesti és nem is nagyon mászkálós ott így fogalmam sincs.
Csak egy kis tájékozódást szeretnék mielött kimenék megnézni a lakást .
Azért menj el megnézni a lakást, hátha megfelel, de a főváros egyik hírhedt területe, borzalmas lakóközösséggel, tele putrisokkal.
Gondolom az ára miatt akadt meg az ingatlanon a szemed, hát gondold végig, a fővárosban méreg drága jelenleg minden - ha megfizethetőnek tűnik akár komoly örökség vagy vidéki nagyobb ingatlan eladása nélkül, akkor fogj gyanút, hogy gyatra a környék... Ez most alapszabály, sajnos ez van, ehhez kell alkalmazkodni.
Rossz :)
Gyalogosként nem olyan para, mint mondják, de ott lakni az rosszabb lehet mint sitten lenni.
Minden budapesti tudja, hogy a Hős utca (Hungária és Pongrác út közötti szakaszon) környékét kerülni kell, vagy csak autóval gyorsan átsuhanni rajta.
Ha a Hungária és a Strázsa utca közötti szakaszra esik, az nyugisabb.
Most már te is tudod. :-) Ha fizetnének, nekem akkor sem kellene ott lakás.
Jézusom .
Hát akkor kétszer is meggondolom hogy ki mennyek -e megnézni a lakást azt pedig még jobban hogy merjek -e egyedül menni.
Hát lehet hogy máshova lesz a költözés .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!