Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » VÁC-Alsóváros milyen környék?...

Electra88 kérdése:

VÁC-Alsóváros milyen környék? (Nagymező utca).

Figyelt kérdés

Úgy néz ki itt fogunk lakást venni hamarosan. Vác nagyon tetszik, mint város. Budapest is elérhető távolságra van tőle, autóval és vonattal is. Aki esetleg ott lakik írna tapasztalatokat, hogy érdemes-e ott lakást venni? Jó és rossz vélemény is jöhet egyaránt.

Köszönöm szépen!

2017. jún. 11. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Imádom Vácot, szerintem nagyon jó választás.

Vácon "Földvári tér" ként hívják azt a részt (legalábbis az én ismerőseim). Negatívum egyedul annyi hogy pl kisvácról már sokaknak kényelmetlen lesétálni addig, ami annyiból érdekes hogy a Duna-part fürdős része és a 2 legjobb középiskola ott van. Nem tudom mennyire ismered eddig Vácot, de szerintem nagyon élhető hely, én nagyon szeretem.

2017. jún. 11. 21:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából szinte semennyire nem ismerem. Párszor voltam ott lakást nézni és akkor megnéztük a családdal a várost és elsőre beleszerettem :) Viszont most már megtaláltuk azt a lakást amibe beléptünk és éreztük, hogy ez az, ez kell. :) De nagyon köszönöm a hasznos pozitív információkat...így még inkább azt érzem, hogy jó választás lesz odaköltözni.
2017. jún. 11. 21:23
 3/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem különösebben jó, nem különösebben rossz környék. Már ami az ottlakókat illeti. Igazából inkább idősek lakják, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan a te szomszédaid leszenek a leghalkabbak. Olyan szempontból jó, hogy tényleg kb minden van a környéken. Azt mondjuk nem értem, hogy minek kéne Kisvácról a Földváryra lesétálni, vagy éppen fel (jó, sulin kívül). Viszont nem túl új, nem túl modern, nem valami jó állapotban lévő panelek vannak ott. Viszont éppen ezért nem is túl drága. Amúgy Deákvár jobb környéknek számít panel szempontjából is (drágább is).
2017. jún. 11. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Alsóváros iparvidék volt, még megvan a Forte gyár romja nem éppen szép a természeti környezete sem. Van ott több romos gyár, telephely, van felhagyott, szemetes homokbánya. Csak a személyvonat áll meg, busz van.
2017. jún. 11. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Vác-Alsóváros az nem Kisvác. Ez az Alsóváros a város déli része, NEM az északi (ott van Kisvác). Ezt olvasd el,ne akarj ODA költözni.

[link]

2017. jún. 11. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
"Mert az mégis csak felháborító, hogy éjjel 11-kor részeg randalírozók kiabálásától hangos a lakótelep. Sőt, az autókból üvöltő cigányzenére sem kíváncsi senki. Az ilyenek vegyenek maguknak egy fülhallgatót és süketüljenek meg bátran, senki sem fogja sajnálni őket"!
2017. jún. 11. 23:19
 7/10 anonim válasza:

Érdekes, 21 éve élek itt, mégsem találkozom napi szinten ezekkel..

Lakótelep, szóval néha tényleg hallani egy-egy hangosabb zenét, vagy ilyesmi, de ritka hogy ne kapcsolják le 10 perc után. Általában a lépcsőházak normálisak, de néha-néha van pár kicsit gázosabb lakó. De ahogy nekem feltűnt, egy idő után el szoktak költözni. A közlekedés elég jó, vonat napközben félóránként megy Pestre és Vác irányába, reggel csúcsidőben kb 10-15 percenként megy Pestre gyorsított és személy is. A főúton megy kb. 4-5 főbb buszjárat (pl 300 Budapest-Vác, 346 Gödöllő-Vác), amik óránként 1-2x mennek a belváros irányába. A Nagymező utcában van a helyi busz megállója, onnan 3 buszjárat is megy, Kisvác irányába, a kórházhoz és a buszpályaudvarra. A boltokból van bőven elég, Spar, CBA, a 300-as busszal ki lehet menni a Lidl-höz, Tescohoz, autóval meg gyakorlatilag bárhova. Amúgy Vácon kb. a legtávolabbi pont is 40 perc gyalog, ha esetleg nincs más mód. Szerintem teljesen élhető környék.

2017. jún. 12. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Vácon sok a nem napon barnult, ugyan nem mindenki részeg, kötekedő, hangoskodó, de elég sok ilyen van. Erőszakos árusok is vannak, még a belvárosban is.
2017. jún. 12. 13:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat.
2017. jún. 12. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon lehangoló az egész környék. Ha eddig nem voltál depis, majd kialakul. Beton beton hátán, meg pusztuló romok felváltva. Olcsó proli negyed volt sokáig, most már kezd túlárazott pusztuló proli negyed lenni, mert mindenki ingatlannal spekulál. Ha csak aludni jársz haza, arra jó, bár addig meg kipakolják a lakást.
2017. júl. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!