Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ilyenkor kivel vegyem fel a...

Ilyenkor kivel vegyem fel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Keresek egy lakást, már néztem párat, felvettem a kapcsolatot egy ingatlanközvetítő iroda egyik munkatársával, aki nevén futott a lakás, majd megmutatta. Ez a lakás nem tetszett, tovább nézegettem az ingatlan.com-on, majd találtam egy másik lakást, amit megszeretnék nézni, ezt ugyanaz az ingatlaniroda másik munkatárs hirdeti. Ilyenkor kivel illene felvenni a kapcsolatot, azzal aki neve alatt fut a lakás, vagy azzal, akit már ismerek?
2017. júl. 7. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki hirdeti... ők jutalékot kapnak az eladás után ezt tudod,mindenkinek megvan a saját ingatlanjai és ha az amit most néztél egy másiké akkor hiába hívod azt akivel anno egy másikat megnéztél.
2017. júl. 7. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
a másik munkatárssal.
2017. júl. 7. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azzal aki hirdeti.

Ez nem azt jelenti, hogy a másikkal nem vagy megelégedve és "megcsalod", hanem ez nem az ő biznisze, hanem egy másiké.

2017. júl. 7. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Hivhatod ugyanazt, ha egy cég, ott nincs saját
2017. júl. 7. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ugyanazt hívnám, ha szimpatikus volt.

Mikor mi kerestünk lakást, akkor kb. az összes ingatlaniroda közvetítője elmondta, hogy ha találnánk náluk még egy lakást, ami tetszik, akkor őt hívjuk, ne pedig azt, aki hirdeti a lakást. (nyilván azért, mert így ők is kapnak jutalékot, meg a hirdető is, de volt, aki azzal indokolta ezt a kérést, hogy így ő bennünket képviselne, aki pedig meghirdette a lakást, az az eladót)

De igazából mindegy melyiküket hívod, nincs nagy jelentősége.

2017. júl. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!