Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy lehet Budapesten házat...

Hogy lehet Budapesten házat venni ha az ember 200 kilométerre lakik Budapesttől?

Figyelt kérdés
Ki bír menni megnézni annyi házat, ha ennyit kell utazni érte?

2017. jún. 30. 08:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Ha van 30.000.000-d házra, akkpr ne meséld, hogy nincs kocsid...
2017. júl. 1. 10:21
 12/17 A kérdező kommentje:
#11: Még csak jogsim sincs.
2017. júl. 1. 10:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs kocsim se, jogsim se, mégis vettem házat... Namármost 30 millióért Budapesten milyen házat szeretnél? Legfeljebb agglomerációban... hát egy kétszobás panel ára 20 milla fölött van.

Úgy tudod egyébként megszervezni, hogyha péntek este fölutazol Budapestre, veszel ki szállást panzióban két éjszakára, és szombat-vasárnap talpalsz a házak megnézéséért. ÉS ezt annyiszor teszed meg, amig nem találsz neked megfelelőt. Hétközben pedig böngészed a hirdetéseket, telefonálgatsz, időpontot egyeztetsz, stb. Strapás. De a házakat nem viszik el pár nap alatt, mint az albérleteket, a házvásárlást mindenki meggondolja alaposan.

2017. júl. 1. 10:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 800 km-re laktam a jelenlegi házamtól, amikor megvettem. Meghatároztuk az összeget, kiírtunk egy rahedli házat, kizártuk, ami valami miatt nem annyira illett a képbe, aztán csináltunk egy útvonaltervet a maradék 8-hoz. Minden tulajjal lebeszéltem, mikor megyünk, és mit akarunk megnézni. Volt, ahol már az első 5 percbe eldőlt, hogy nem ez lesz, mert pl nem tudtam felmenni a padlásra. De olyan is volt, amibe belépve egyből azt éreztünk, hogy hazaérkeztünk. Na, azt megvettük!
2017. júl. 1. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
A 13-as leírt mindent, de őszintén. Mégis mire számítottál?! Az ingatlan vétel Budapesten kívül sem gyorsasági futam, főként ha nincs helyismeret.
2017. júl. 1. 14:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi májusban vettünk lakást a lányunknak Pesten. Bp.-től 80 km-re lakunk.Ingatlanirodán keresztül tömbbösítve néztük a lakásokat(egy alkalommal-vasárnap-6-8).Nem egyszerű, de megoldható.
2017. júl. 2. 07:30
 17/17 anonim ***** válasza:

2: Az albérlet az más, azt min. egy évre tudod kivenni.

Napidíjas lakásokat nézz vagy panziót, hostel-t.

airbnb, booking, trivago

Meg persze nem muszáj Budapesten megszállnod. Keress pl. Gödöllőn, Budaörsön vagy Diósdon. De még Kecskemétről, Tatabányáról is bő egy óra Budapest vonattal.

2018. máj. 17. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!