Nem tudja x ember eladni az ingatlanját a neten az mit gondol miért nem sikerül?
Én azt tudom elmondani, hogy miért nem érdeklődtem pár lakás iránt ami egyébént a beparaméterezett keresésemre az oldal kiadott.
Sok helyen nincs alaprajz, pedig fontos lenne. Van ahol egyáltalán nincs kép vagy ha van az is rossz. Lefényképezik a faliképet, a tükröt, az ingóságokat de alig van rendes kép a lakásról.
Nem töltik ki az adatlapot, lényeges dolgokat kihagyak. Pl. fűtés típusa, parkolási lehetőségek, fürdő és wc külön van-e, stb. Ez csak pár klikk lenne. Beszéltem magánszeméllyel is telefonban és iszonyatosan határozatlan volt, semmit nem tudott elmondani a saját lakásáról. "Mi érdekli?" Így indított.
Attól is függ, hogy érdeklődők vannak-e a lakás iránt telefonban vagy sem. Ha vannak akkor megakarják-e nézni. Ha megnézték akkor miért nem akarják megvenni. Pl. nem jó a környék, más mint a képeken, zajos, sokallják az árat, stb. Lehet taloba teszik és találnak jobbat, stb. stb.
Nem mindeki született értékesítő, ha nem megy akkor keresni kell egy ügyökséget.
Másik oldal. Volt alaprajz, jó fotók. Jöttek az érdeklődők: két ilyen nagy szoba?? (látszott a mérethelyes alaprajzon is), egybenyílnak a szobák (ez is), stbstb. A kedvencem a jééé, itt már jártunk megjegyzésű érdeklődő volt. És tényleg járt már nálunk korábban, ötletem sincs, hogy nem vette észre hova megy.
Szóval a lakásnézők vele is csak mozizni készül, fogalma sincs, hogy mit akar vagy akar -e egyáltalán. Nálunk spec volt a helyzet, nem kis lakás, egybenyíló szobákkal, gyönyörűen felújítva. Ki kellett várnunk az, aki erre vágyott.
Én is sokáig kerestem ingatlant, de bosszantott, hogy hol az ágyat fényképezték, hol a bútort. Elhiszem, hogy az eladónak tetszik a saját lakása, de tessék a szerkezeti elemeket fényképezni! Úgy, mint ajtók elhelyezkedése folyosók, erkély. Alaprajz fontos.
Ha ingatlanos fényképez, az jó szokott lenni, de ott meg nem látszik az utcáról a ház, nehogy beazonosítsák.
Több mint valószínű, nem jól lett belőve az ára az ingatlannak.
Fontos milyen állapotú,hogy hol helyezkedik el, illetve az infrastruktúrája is.
Ha esetleg gondolkoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!