Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érdemes lenne ezt a házat...

Érdemes lenne ezt a házat megvenni?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok a képek alapján?

[link]

2017. máj. 3. 11:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jelenleg mi is konvektoros lakásban élünk, hááát ingyen sem kéne. Öreg is a rendszer talán azért ilyen rossz de nem hallottam még gázfűtésről túl sok jót.

A házra még nagyon sokat kéne költeni az biztos, nem tudom már annyira szeretnénk sajátban lakni, nem havi 70ezreket kidobálni az ablakon, mást gazdagítani. Jelenleg 8 milliónk van éveken keresztül gürcöltünk ezért a pénzért de olyan elkeserítő, hogy nem kevés pénzről van szó de mégsem tudsz olyat venni érte ami tetszik és jobb állapotban van, kéne még legalább ennyi, főleg itt nyugaton a határ mellett.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát, sokat segítettetek, nézelődünk tovább, hátha ...

2017. máj. 4. 09:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Én ezt semmiképpen nem venném meg a helyetekben.
2017. máj. 4. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:

A belső tér felújítására rá kell költeni jócskán, de kívül rendben lévőnek tűnik. 10 év múlva átfestetni, 20 év múlva új tető.

Faluszélinek néz ki, lehet, hogy távol van mindentől.

Amúgy ha tetszik az elrendezése, maga a ház szerintem megérné egy kis alkuval.

2017. máj. 4. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, az újabb konvektorok hatásfoka a hagyományos gázkazánokéval vetekszik, és helyiségenként lehet szabályozni a hőmérsékletet, amit én nagyon hiányolok most a konvektor után. (Az átfolyós termosztát csak lefelé szabályoz, és nem is lehet minden radiátoron.)
2017. máj. 4. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 7-es is észrevette, nagyon szűk a telek. Nyomasztó tud lenni, ha az ablakon kitekintve nem látsz egyebet, mint a szomszéd ház falát. Ráadásul te is azt írtad, hogy rossz érzésed van vele kapcsolatban. Mi a feleségemmel úgy vettünk házat, hogy két tucat lehetséges hirdetésre mentünk ki. Elkezdtük végigjárni őket, amíg csak az egyikbe belépve azt nem éreztük, hogy hazaértünk. Na, azt megvettük! És az érzés azóta is megvan...

A hirdetés azt ÍRJA, vegyes falazatú, az ingatlanos azt MONDJA, tégla. Nem ismerem a szóban forgó urat/hölgyet, így nem lenne korrekt tőlem, ha hazugsággal gyanúsítanám. Az ingatlanos szakmát viszont ismerem. Az elmúlt majdnem 60 évben kapcsolatba kerültünk párszor. Nem mindig a legnagyobb megelégedésemre...

2017. máj. 6. 12:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Amíg a magam nagy és rossz házát árultam (családi örökség volt), körülnéztem, láttam vagy 30-40 kisebb házat. Mit mondjak, egyiknél sem éreztem, hogy otthon vagyok. Az utolsóelőttinél az eladó lépett vissza, gutaütésbe kergetve az ingatlanosát. Én viszont a neten kinéztem magamnak egy házat, kimentem megnézni. Felnéztem a házra a kapuból, azonnal éreztem, ez az. Persze volt alku, de nem sokat gondolkodhattam, mert sokan akarták még megnézni. Azóta is benne lakom és sokkal inkább az otthonom, mint az a rossz ház, amelyikben sokáig laktam.
2017. máj. 7. 11:30
 17/17 anonim ***** válasza:
A párkapcsolati problémák témakörben jeleskedő Miquel itt is jó gondolatokkal rukkolt elő.
2017. máj. 8. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!