Érdemes lenne ezt a házat megvenni?
Jelenleg mi is konvektoros lakásban élünk, hááát ingyen sem kéne. Öreg is a rendszer talán azért ilyen rossz de nem hallottam még gázfűtésről túl sok jót.
A házra még nagyon sokat kéne költeni az biztos, nem tudom már annyira szeretnénk sajátban lakni, nem havi 70ezreket kidobálni az ablakon, mást gazdagítani. Jelenleg 8 milliónk van éveken keresztül gürcöltünk ezért a pénzért de olyan elkeserítő, hogy nem kevés pénzről van szó de mégsem tudsz olyat venni érte ami tetszik és jobb állapotban van, kéne még legalább ennyi, főleg itt nyugaton a határ mellett.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát, sokat segítettetek, nézelődünk tovább, hátha ...
A belső tér felújítására rá kell költeni jócskán, de kívül rendben lévőnek tűnik. 10 év múlva átfestetni, 20 év múlva új tető.
Faluszélinek néz ki, lehet, hogy távol van mindentől.
Amúgy ha tetszik az elrendezése, maga a ház szerintem megérné egy kis alkuval.
Ahogy 7-es is észrevette, nagyon szűk a telek. Nyomasztó tud lenni, ha az ablakon kitekintve nem látsz egyebet, mint a szomszéd ház falát. Ráadásul te is azt írtad, hogy rossz érzésed van vele kapcsolatban. Mi a feleségemmel úgy vettünk házat, hogy két tucat lehetséges hirdetésre mentünk ki. Elkezdtük végigjárni őket, amíg csak az egyikbe belépve azt nem éreztük, hogy hazaértünk. Na, azt megvettük! És az érzés azóta is megvan...
A hirdetés azt ÍRJA, vegyes falazatú, az ingatlanos azt MONDJA, tégla. Nem ismerem a szóban forgó urat/hölgyet, így nem lenne korrekt tőlem, ha hazugsággal gyanúsítanám. Az ingatlanos szakmát viszont ismerem. Az elmúlt majdnem 60 évben kapcsolatba kerültünk párszor. Nem mindig a legnagyobb megelégedésemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!