Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Költözünk Magyarországra!...

Költözünk Magyarországra! Szerintetek hová költözzünk?

Figyelt kérdés

Mi Szegeden, Debrecenen, és Pécsen gondolkoztunk hogy költözzünk.

Az érdekel hogy hol van munkalehetőség, legyeb szép város(kulturális eseményekkel) és legyenwk fogadóak az emberek.

Ezwk közül melyiket ajánljátok? Bármilyen más helyet is ajánlhattok, viszont kérlek érvekkel csináljátok.

Köszönöm szépen előre is a válaszotokat!

2017. máj. 1. 08:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Akkor előbb nézz körbe, hol keresnek angol tanárt.
2017. máj. 1. 18:58
 12/24 anonim ***** válasza:
28%

Mentalitását tekintve leginkább Debrecen!

Munkahelyet, karriert tekintve is Debrecen.

Árakat tekintve: Szeged v. Pécs.

Infrastruktúra: Debrecen.

2017. máj. 2. 09:25
 13/24 anonim ***** válasza:
31%

Székesfehérvár környéki vagyok, vidék, bejárós, de éltem már Pécsen és Budapesten is.

Székesfehérváron jelenleg nagyon könnyen el lehet helyezkedni, főleg szakmunkákkal, de gyárak közül is szinte mind kapkod az emberek után... olyan helyek, amikhez éveken keresztül csak külsős közvetítőn keresztül lehetett bejutni, mára két kézzel kapkod a munkaerő után... nagyon kifogyott a régió a fiatal munkaerőből, nem tudom, hogy ez országos e, vagy csak itt jellemző...

Mindenesetre az emberek az országban mindenhol megkeseredettek, búvalbaszottak,

Kúltúrális esemény van dögivel, de éjszakai élet néhány belvárosi pub-ot leszámítva és 2 90es években ragadt diszkót, meg egy keménydrogos elektronikus zenés lyukat leszámítva nincs.

2017. máj. 2. 11:38
 14/24 anonim ***** válasza:
31%
Ha fiatal pár vagytok, akkor Budapest ez nem lehet kérdés... ott vannak lehetőségek dögivel, mindenhol máshol lesz 1 munkahelyed meg egy unalmas egzisztenciád aztán szevasz... majd csak belekeseredtek ti is, mint az ország 90%-a.
2017. máj. 2. 12:13
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Szeged vagy Debrecen szerintem, de ha a barátnőd még azt se tudja mi legyen, akkor szerintem még rengeteg időtök van eldönteni. :)
2017. máj. 3. 03:05
 16/24 anonim ***** válasza:
35%
Tanárként csak Szegedre érdemes jönni. Munkalehetőség lesz, szép város.
2017. máj. 3. 12:02
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Erdélyből csak Debrecenbe!!!
2017. máj. 3. 21:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, miért? Mi a baj a többi várossal?
2017. máj. 4. 17:05
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj sincs a többi várossal sem, de földrajzilag is, érzelmileg is Debrecen áll legközelebb az erdélyi lélekhez - szerintem.
2017. máj. 4. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:
17%

Pestre menjetek. Debreceni vagyok.

Jó, legyenek érvek.

1. munkalehetőség

2. magasabb fizetés

3. minden külföldi sztár arról áradozik, hogy szép :-), jó, tényleg vannak szép dolgok, vannak kulturális események, nagyváros, hát nem olyanok az emberi kapcsolatok mint falun, de ahogy én tapasztaltam, sokat változott Pest, a 'pestiek' (éltem ott egy darabig).

2017. máj. 5. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!