Ha mult héten te nyerted a hatos lotto telitalálatát,akkor tökmindegy.Ha munkábol akarsz megéllni,akkor a nyugati határszéle szerintem.De ne Kalocsa környéke!!!
2017. máj. 1. 09:08
2/24 anonim válasza:
A "legyenek fogadóak az emberek" alatt mit értesz pontosan? Egyébként szerintem mindhárom város jó választás lehet.
2017. máj. 1. 09:30
3/24 anonim válasza:
Befogadóak gondolom. Nézz utána a munka lehetőségeknek meg a környéknek neten ebben a 3 városba. Nekem Debrecen nagyon tetszett amikor voltam de csak turistaként tapasztaltam meg a várost.
2017. máj. 1. 09:36
4/24 anonim válasza:
Először is milyen munka? Van szakmád? Ezeknek kell utána nézni. Vannak hiány szakmák is. A nyugati országrészben több a munkalehetőség, több a multi, a vállalkozás, jobbak a bérek.
2017. máj. 1. 10:29
5/24 anonim válasza:
Budapest 50-60 -70 kilóméteres körzete. Feltéve ha dolgozni is szeretnétek.
2017. máj. 1. 11:13
6/24 anonim válasza:
Mért nem írja le senki sem, hogy mi a munkája amikor olyan heleyet keres ahol muka lehetőség van....
Mindenhol van munka lehetőség.
Budapestiként csak budapestet és környékét tudom ajánlani.
Pl.: Gödöllő egy nagyon szép kis város. Kb 20 KM-re pesttől. 40-50 perc alatt tömegközlekedéssel be tudtok jutni a Pest belvárosába (Budapest perem vidékeiről is kb ennyi idő).
Nagyon szép, tele van parkokkal. Lakásos és kertesházak is vannak. Kevés bűnözés és szerintem az emberek "befogadóbbak mint a nagy városokban".
Nem tudom, mi a képzetségetek, de Budapesten és környékén bármilyen munkát tudtok találni.
2017. máj. 1. 14:56
7/24 anonim válasza:
Milyen végzettségetek van, miben dolgoztatok eddig, hány évesek vagytok, honnan jöttök. Ezek elég lényeges infók.
2017. máj. 1. 15:41
8/24 anonim válasza:
Én szegedre mennék
2017. máj. 1. 16:06
9/24 A kérdező kommentje:
Én angol tanár leszek hamarosan. A barátnőm is ezen gondolkodik de nem biztos. Erdélyből vagyunk mindketten. :)
2017. máj. 1. 17:04
10/24 anonim válasza:
Angol tanárként Debrecen tökéletes az egyetem miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!