Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Üröm, Budafok vagy Mátyásföld?

Üröm, Budafok vagy Mátyásföld?

Figyelt kérdés
Kis kertes házat szeretnénk vásárolni, és ezen a három helyen találtunk viszonylag elfogadható áron. Sajnos nem nagyon ismerem egyik környéket sem. Melyiket ajánlanátok és miért? Illetve melyiket nem és miért nem? Számunkra a legfontosabb a természetközeliség és a jó közlekedés kettőssége. :)
2017. ápr. 22. 23:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%

30: Az jó, és mi is vettünk már ilyen gyorsan lakást.

De tavaly 2 adásvételünk volt (októbertől idén év elejéig zajlottak le), és mindkettő beletelt 2 hónapba az ajánlattételtől a birtokba adásig, pedig akciókész volt minden résztvevő a 2 adásvétel során. (Jó, az egyiknél külföldi vevő volt, és 5-6 hétig a kormányhivatali engedélyre kellett várni.) Azt is be kell kalkulálni, ha valami nem használható a kiválasztott ingatlanban és fel kell újítani, mielőtt beköltözik az ember, pl. törött ablaküveg vagy egy bojler vagy akár a komplett villanyhálózat, vagy a tisztasági festés, ami teljesen általános dolog házvételnél.

2017. ápr. 24. 13:57
 32/36 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok hasznos választ!

Sashalom is nagyon szimpatikus, de ahogy nézem, nem olyan olcsó az sem sajnos. És a HÉV környékét is nézegetem, Budakalászt sem ismerem, de arról is hallottam jókat.

Ha nem június, csak július, az még szerintem beleférne, talán megengednék addig a távmunkát is a régi lakásból. De pl. az augusztus vagy szeptember már túl késő lenne.

Szóval bele kell húznom, éjjel-nappal házakat nézek, fárasztóbb, mint a munka, esküszöm. :)

2017. ápr. 26. 19:02
 33/36 A kérdező kommentje:

Bocsánat, Sashalmot összekevertem Sasaddal. :D :D

Szóval Sashalom nem annyira drága, és az is jó közlekedésű, köszönöm.

2017. ápr. 26. 19:04
 34/36 anonim ***** válasza:

32: Igen. Egy teljesen komplett ingatlancsere (meglévőt eladni, újat találni, venni, felújítani, beköltözni, minden hivatalos ügyet lezárni) főfoglalkozásban minimum 1 éves projekt.

Szóval inkább az lenne a csodálatos, ha a következő tél előtt végeznél mindezzel, és már bent is laknál az üzemképes házikóban, mire fűteni kell.:)

2017. ápr. 26. 23:55
 35/36 anonim ***** válasza:
Én egy régi családi házat árultam, telekárban sikerült eladni. De már közben kerestem másikat, sajnos nem sikerült, így aztán mire sikerült eladni, már újra el kellett indulnom, szélesebb körben, ki az agglomerációba. Első részlete a vételárnak már a kezemben volt. Volt rá 60 napom, hogy megtaláljam, költözzek és lomtalanítsam a régit. Megfizettem egy embert, aki segített nekem, így sem volt könnyű. Végül a neten találtam egész jó kis házat, hitelesek csak készpénzért akarták eladni, lementek az árral. Így néhány nap alatt megvolt a teljes kiköltözés és a vétel is.
2017. ápr. 27. 10:53
 36/36 anonim válasza:
végül is mi lett?
2019. júl. 1. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!