Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Üröm, Budafok vagy Mátyásföld?

Üröm, Budafok vagy Mátyásföld?

Figyelt kérdés
Kis kertes házat szeretnénk vásárolni, és ezen a három helyen találtunk viszonylag elfogadható áron. Sajnos nem nagyon ismerem egyik környéket sem. Melyiket ajánlanátok és miért? Illetve melyiket nem és miért nem? Számunkra a legfontosabb a természetközeliség és a jó közlekedés kettőssége. :)
2017. ápr. 22. 23:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
75%

Pontosítani tudnád? Az Erzsébet híd budai hídfőjénél a Gellérthegy sziklái vannak.:)

Ott 800-1000 méteren belül nem lehet munkahely.

[link]

Hacsak nem a Rudas-fürdő az!:)

2017. ápr. 23. 00:22
 12/36 A kérdező kommentje:
Batthyány tér, Döbrentei tér, Clark Ádám tér van a közelben, szóval sok minden jár arra. Nem tudom, hol vehetnék olyan házat, aminek kis kertje van, nincs is túl messze és meg tudom fizetni is. Egyelőre semmit sem találtam. :)
2017. ápr. 23. 00:23
 13/36 A kérdező kommentje:

:) Köszi a precizitásod. :)

A Döbrentei utcán van a munkahelyem. :)

2017. ápr. 23. 00:27
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

A Batthyány térről HÉV indul északra, annak a vonalán nézelődj, III. kerület.

A HÉV, metró, villamos útját semmi akadályozza, ezek mentén érdemes nézni.

Az Árpád-hídnál át is tudsz menni Pestre, a Duna mellett a pesti oldalon is lehet nézelődni, pl. a 3-as metró vonalán Újpesten, vagy a XIII .kerületben.

Fontos a kis kert?

A 2-es metró is megáll a Batthyány téren, ha az Örs közelében találsz házat, az se vészes utazási idő szempontjából.

Az ingatlan.com-on keresel?

2017. ápr. 23. 00:29
 15/36 A kérdező kommentje:

A 3. kerület nagyon jó lenne, de ott nagyon drágák a házak. A 11. kerülettel ugyanez a helyzet. Így haladtam egyre kijjebb. :)

Igen, a kis kert fontos lenne. :(

2017. ápr. 23. 00:31
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Onnan még a Gellért térre hamar el lehet jutni, ott pedig megáll a 4-es metró. A 4-es metró vonalán is érdemes tehát nézelődni.

Amiket írtam, azokat a vonalakat nézd, mert ha nem, akkor gyilkos útidővel számolhatsz. Így viszont napi 1,5 órán belül meg lehet úszni az oda-vissza utat.

2017. ápr. 23. 00:32
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg biciklizésben mennyire vagy edzett?:)

Az se kivihetetlen, hogy vonattal bejössz a Kelenföldi pályaudvarra vidékről, és onnan mész el BKV-val vagy bringával a Döbrentei utcába.

Vagy telekocsizol vidékről minden nap.

2017. ápr. 23. 00:35
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
A Keletibe, Nyugatiba vagy Délibe is bevonatozhatsz és onnan 15-20 perc a Döbrentei utca.
2017. ápr. 23. 00:35
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet, hogy semennyit, vagy alig nyersz útidőt avval, hogy beköltözöl Pestre/Budára.
2017. ápr. 23. 00:37
 20/36 A kérdező kommentje:
A biciklizés nem gond, sőt, jobban szeretem, mint a tömegközlekedést, ha van rá lehetőség. :)
2017. ápr. 23. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!