Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Üröm, Budafok vagy Mátyásföld?

Üröm, Budafok vagy Mátyásföld?

Figyelt kérdés
Kis kertes házat szeretnénk vásárolni, és ezen a három helyen találtunk viszonylag elfogadható áron. Sajnos nem nagyon ismerem egyik környéket sem. Melyiket ajánlanátok és miért? Illetve melyiket nem és miért nem? Számunkra a legfontosabb a természetközeliség és a jó közlekedés kettőssége. :)
2017. ápr. 22. 23:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%

Az tökjó, mert a budai Dunaparton végig van bicikliút. akkor pl. a Boráros térre is bejöhetsz, és onnan Petőfi-hídon át, majd északnak a Döbrentei utcáig.:)

Ilyen lehetőségek vannak.

Belváros, na.

És még csak nem is Pest, hanem Buda, közlekedésileg rosszabb, mint Pest.

2017. ápr. 23. 00:42
 22/36 anonim ***** válasza:
97%
Na, megnéztem az ingatlan.com-ot, igen, Csepelen is van egészen északra kertesházacska elég sok, onnan 2-6 megálló HÉV-vel a Boráros tér, ahonnan bicajjal 13-14 perc (2,6 km) a Döbrentei utca, van is ott az utcán kerékpártároló.
2017. ápr. 23. 00:52
 23/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnézem majd a kínálatot.
2017. ápr. 23. 01:28
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Budafok nagyon nyugis családias, és a 4-es metróhoz gyorsan oda lehet jutni, ha jó helyen van a házikó. De a szélsőbb részekről közlekedhetsz jóóóó sokat. Egyébként én is inkább albérlettel kezdenék és megismerném a lehetőségeket.
2017. ápr. 23. 08:37
 25/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Az az igazság, hogy már jó ideje nem a saját otthonunkban élünk, dobozokban van mindenünk, nem szeretnék már albérletben élni, minél előbb saját otthont szeretnék.
2017. ápr. 23. 10:01
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem ezek közül csak Budafokról van tapasztalatom, rokonaim laknak a dombon, kertesházas övezetben, viszont szerintem nagyon jó kis környék, teljesen mást tapasztaltam, mint az első.
2017. ápr. 23. 10:01
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi sashalmon vettünk szeretem. Az őrs 10 perc busszal.
2017. ápr. 23. 21:24
 28/36 anonim ***** válasza:
91%

Én vagyok a sokat író kommentelőd.:) Az is van, hogy nem valószínű, hogy 1 hónapon belül le tudsz bonyolítani egy adásvételt és beköltözhető is a ház azonnal.

Pl. az ajánlattétel után is pár nap/2 hét gondolkodási időt kell adni az eladónak, hogy választ adjon, áll-e az alku. Utána időpontkérés az ügyvédhez: szintén lehet 1-1,5 hét is. Aznap befizeted a foglalót, az még mindig nem a birtokbaadás napja - ha üresen álló ingatlanról van szó, akkor is 1-2 hónapot hagyni kell az ajánlattétel és a birtokbaadás között.

De sokkal gyakoribb, hogy az ingatlant lakják, és ha megvan a vevő, akkor kezdenek el új helyet keresni maguknak, ahova elköltözhetnek, ezért 2-4 hónap is eltelhet még a foglalás és az átadás között is!

Szóval ha júniusban már itt kell dolgoznod, akkor vagy napi ingázással kezdesz, vagy nem tudod megúszni a bérlést.

Egy másik topicban szó volt a bérlési lehetőségekről, linkeltek oda rezsivel együtt 50 000 Ft-ért szobát, de ez az alja a piaci árnak, ha nem a város legszéléről akarsz bejárni.

Persze lehet rezsiért+karbantartásért szivességi lakhatást is kapni, csak keresgélni kell sokat.

2017. ápr. 23. 21:51
 29/36 anonim ***** válasza:
91%
Az a helyzet, hogy a szentendrei HÉV-et tudnám ajánlani, Volánbusszal kombinálva, mert Leányfalutól felfelé vannak elfogadható áron kisebb kertes házak. Még a Szentendrei-szigeten is. Szentendre drága és túlzsúfolt, de Leányfalu, Tahi még jók. HÉV-vel a Batthyányi térre jutsz be, onnan villamossal néhány megálló. Üröm, Törökbálint, Érd, Szentendre, Dunakeszi túlzsúfoltak és drágák.
2017. ápr. 24. 12:48
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2 het alatt vettuk meg a hazat sashalmon, es mikor nezelodtunk nagy resze full ures volt vagy nem laktak ott.ugyvedet akar aznapra is lehet intezni ha surgos.A 2 het is miattunk volt mert ugy jart le a lekotesunk birtokbaadas a fizetes napjan volt. Sashalom egy tuti heky es nemmolyan draga mint Buda. Sok sikert kerdezo!
2017. ápr. 24. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!