Budapestre költözünk, az alábbi kerületek közül ti melyiket választanátok inkább?
Figyelt kérdés
A munkahelyem ezekhez a kerületekhez vannak közel: 4,13,15,16,17. Hol a legjobb a közbiztonság, illetve hol a legkevesebb a roma?2017. ápr. 20. 16:30
11/14 anonim válasza:
Én XIII. kerületbe mennék ezek közül. A közlekedés talán itt a legjobb
12/14 anonim válasza:
Én a 17. kerületbe semmi pénzért nem költöznék vissza, pocsék a közlekedés. Fél életedet a dugóban töltöd. Az egyetlen budapesti kerület, ahol semmilyen kötöttpályás közlekedés nincs. A 16. Kerület hasonló jellegű, és sokkal könnyebb bejutni a városba.
13/14 anonim válasza:
A 17. kerületet kilőném én is a közlekedés miatt. Fél órát jössz és még csak az Örsön vagy. A 13 a legjobb ilyen szempontból a metro közelsége miatt, de ott már kevés a zöld és a csend. 4.-ben van olyan rész, ami kertvárosi (pl. Vécsey Károly u. környéke), de mégis jó a közlekedés. Romák pedig már mindenhol vannak Budapesten, a konkrét környéket kell majd megnézni.
14/14 anonim válasza:
Én a 4. kerületben Káposztásmegyer2-n, a Homoktövis lakóparkban lakom, és imádom! Város széle, de viszonylag jó közlekedés, gyönyörű parkosított zöldövezet, újépítésű színes házakkal, jó lakóközösséggel. Ez a rész drága Újpest többi részéhez viszonyítva, de a 13. kerület még ennél is borsosabb, a 15. kerület inkább családi házas, vagy zűrös.. a 16.-17. kerület pedig (nekem) nagyon kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!