Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szigethalom jó választás?

Szigethalom jó választás?

Figyelt kérdés

Szigethalmon feleségemmel találtunk egy nagyon jó helyen és jól kinéző házat. A környék maga tetszik a ház is elfogadható a város viszont nem egy nagy szám. Valaki azt mondja nem jó valaki meg azt, hogy meg lehet szokni.

Kíváncsi vagyok az Internet Népe véleményére is. :)

2017. ápr. 19. 14:32
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Azért annyira nem csepp. 2 szintes. Az alsó szinten nagy nappali, étkező, konyha, fürdő. Felül 3 szoba, wc, fürdő. Kb. 130 nm.

A nappaliból nagy terasz nyílik, mely egy közel 600 nm-es kertre vezet. A sorház jellege gyakorlatilag abból fakad, hogy a garázs fala érintkezik a másik a házzal.

A nyílászárók mindenhol ki vannak cserélve, és a ház fel van újítva. Tisztasági festés után be lehetne költözni.

Én még így is sokallom a 24 millát. De lehet én látom rosszul.

2017. ápr. 21. 08:38
 22/23 A kérdező kommentje:

Még annyi kimaradt, hogy fűtése cirkó és vegyes tüzelésű kazánról is megoldható. Radiátorok adják a hőt.

Szigetelve sajnos nincs a ház. A fűtést átalánnyal fizetik. 22ezer Ft.

2017. ápr. 21. 08:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor ez nem ott van, ahol én gondoltam. :) Mondjuk én kétszintes házba nem költöznék. A kert bőségesen elég, nem kell nagyobb. A 24 millió nagyon sok még így is. Bár... Miklóson nem messze Halomtól 14-16 misiért árulnak telkeket, amin még semmi sincs. Én azért félnék egy ilyen öreg házba beköltözni. A fűtésben biztos lehetsz, hogy nem jön ki havi 22 átalányból, melegvízzel és főzéssel együtt. Ez nettó hazugság. Ha mégis igazat mondott, akkor viszont biztosan fűtöttek fával is. Ennél szvsz találsz jobbat is.
2017. ápr. 21. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!