Szigethalom jó választás?
Szigethalmon feleségemmel találtunk egy nagyon jó helyen és jól kinéző házat. A környék maga tetszik a ház is elfogadható a város viszont nem egy nagy szám. Valaki azt mondja nem jó valaki meg azt, hogy meg lehet szokni.
Kíváncsi vagyok az Internet Népe véleményére is. :)
Hihetetlen, hogy aki nem is él ott, az mond véleményt.
Te lehet, hogy nem költöznél oda, más meg igen.
Képzeld, mi is mélyen ár alatt vettük a házat, és a 7 év alatt nem tapasztaltam semmi rosszat, és igenis szeretek ott lakni.
De aki nem is él ott, az hogy véleményezheti, nem is értem. Kifejtenéd, szerinted miért "Nem véletlenül kerülnek annyiba ott az ingatlanok, amennyibe"???
Csak mert érdekel, hogy egy nem érintett miket képzeleg, mit gondol, miért vannak jó áron az ingatlanok?
10:
Amellett, hogy ezzel a hévvel is gyakran járok, csak nem Szigetcsépről, tehát ismerem milyen sűrűn jár, te könnyen ellenőrízhető tényekkel vitatkozol. Nézz már rá arra a menetrendre, mielőtt hülyeségeket írsz! Csúcsidőben 15 vagy 20 percenként megy (egyik irányba, mert nyilván másik irányba is megy)). Lásd Tökölről befelé (ebben a tököli és a ráckevei járatok is benne vannak) 6:39, 6:54, 7:09, 7:24, 7,39, 7:59, 8:19, 8:39. Csúcsidőn kívül meg megy 2 darab óranként, éjszaka az utólsó órakban meg már csak óránként 1. Hol megy 10 percenként?
Egyébként meg bárki véleményezheti. Ha csak a jelenleg ott élőket kérdezed, nyilván kevésbé fogsz elfogulatlan véleményeket találni, hiszen jó esetben az ember eldönti, hogy hová szeretne költözni. Én egyébként egy szóval sem írtam, hogy Szigethalom rossz hely lenne, csak azt írtam, hogy számolni kell azzal, hogy ez esetben az időd jó része utazással tellik
Meg kiderült, hogy helyi lakosok közül is van olyan, akinek fogalma nincs a hév közlekedéssel, de miért is lenne, ha inkább szeret dugóban állni...
Igen, mondd, ugyanis, aki nem költözött oda, az nem véletlenül nem költözött oda. Fölöslegesen pattogsz.
Pest megye átlagos nm ára 311000 ft. Ez Szigethalmon 215.000ft. Tehát nem rentábilis befektetés. Egyrészt.
Másrészt egy ingatlan elsődleges értékét 3 dolog szabja meg: lokáció, lokáció, lokáció. Szigethalmot a piac rossz lokációnak árazza be.
Ez a két objektív tényező.
A szubjektívak pedig: ronda hely, nem szép környék, rossz infrastrukturális ellátottság, és nem tetszenek az ott és a környéken lakó emberek. Attól te még szeretheted.
De nyilván senki nem menne Szigethalomra, ha nívósabb, frekventáltabb településeket is megengedhetne magának.
13-as:
Ne legyél már ennyire értetlen... Az adott átjáróban simán jár több időszakban is 10 percenként hév. Az irány mindegy, hiszen most a sorompóról volt szó. Azt meg nem érdekli az irány, így is és úgy is lecsukódik. ;)
Akkor újra:
Eredeti állításod szerint 5-10 percenként elmegy ott a hév. Ezt cáfoltam, mert csúcsidőben is csak 15-20 percenként jár átlagosan, és eleve van eset, mikor egyszerre jön két irányból, tehát az az 5-10 perc az valójában átlag 10 perc. Erre jössz azzal, hogy hülyeséget írok, mert 10 percenként jár, és mivel előtte 5-10 percet írtál úgy, hogy annyi időnként megy le a a sorompó, ezért feltételezhettem, hogy ezúttal egy irányra gondolsz, én ezt tényekkel cáfoltam, most meg csúsztataz, hogy a két irányra együttesen gobdoltál. Ok, csak akkor a korábbi 5-10 percedet cáfoltad.
A másik, hogy még mindig nevetséges szöveg, hogy a hév miatt van a dugó. Ja, persze az, hogy 10 percenként 1 percre megállítja a forgalmat hév. Még véletlenül sem azért van dugó, mert ezen 1 perc alatt megjelenik a sorban 100 újabb autó. Ami egyébként még mindig sokkal kevesebb embert visz, mint egy 3 kocsis hév, és akkor a 6 kocsisról nem is beszéltünk.
Köszi az eddigi válaszokat.
Közbiztonság milyen? Hév-hez vagy Dunához közeli házat érdemes venni?
Van egy ház ami nagyon tetszik a piac környékén van kb. 3 perc séta a Hév megálló. Egy sorház egyébként, ingatlanos azt mondta 85-ben épültek ezek a házak. Viszont egy kicsit drága szerintem, mert újabb építésű házakat olcsóbban is láttam. Konkrétan 24 milla. Én úgy hiszem nem ér annyit. Szerintetek?
"Eredeti állításod szerint"
Én nem írtam neked ebben a témában. Figyelj oda, mielőtt kinevetteted magad. :)
Kérdező:
Sejtem, hogy melyik házakra gondolsz.
24 millió egy sorházi csepp lakás, ami 32 éve épült? Nem, ennyit egyáltalán nem ér. Gyanítom, hogy egy alapos belső felújítás is ráfér. Nyílászárók? Fűtési rendszer? Szigetelés? Egy sorházi lakásnál az utólagos szigetelés sem egyszerű. Simán 30 Millió felett leszel, mire rendbe hozod. És cserébe van egy ősrégi csepp lakásod, max egy talpalatnyi kerted van még. A szomszédaid a seggedben vannak. Ez nem Budapest, ez már vidék, itt imádnak az emberek a más dolgával foglalkozni. Ilyen erővel Budapesten is találsz lakást. Az jobb befektetés lenne. Szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!