Füzesabonyban érdemes ingatlant vásárolni?
Kérdező-Hunor16! Igen csak barátságos, eberszeretö, tisztelő lehet! Az elsőnek még csak 1 köszönömöt sem tudsz le írni??
"milyenek az emberek?" szerintem a válaszadotól nagyon messze lemaradtál...
Füzesabonyban érdemes ingatlant vásárolni?
Családi házat szeretnék vásárolni, és Füzesabony város is számításba került, azonban nem ismerem. Aki tud, kérem írjon véleményt, tapasztalatokat arról, hogy érdemes-e ott ingatlant vásárolni (ha igen, Füzesabonynak melyik részén), illetve, hogy milyen ott az élet, milyenek az emberek?
Ez a kérdés. Erre szeretnék választ kapni. Ha valaki ugatni akar az menjen másik oldalra. Ez a gyakori kérdések. Valaki kérdez és aki tud rá értelmes választ adni az válaszol. Elég egyszerű szerintem. Bár lehet, hogy van olyan akinek a képességeit ez meghaladja...
A válaszom kicsit eltér a kérdés témájától, de nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá. Elolvastam Hunor16 felhasználó által feltett kérdést, amivel semmi baj nincsen. Kicsit részletezném, hogy pontosan mire is szeretett volna a felhasználó választ kapni, és miben kért segítséget. Látom, van olyan „kis okos”, akinek a kérdés megértése nehézséget okoz. Segítek.
Hunor16 családi házat szeretne vásárolni, (el szeretne költözni onnan, ahol jelenleg lakik), és több település közül, Füzesabony is számításba került, tehát azoknak az embereknek a segítségét, véleményét kérte, akik Füzesabonyban élnek, vagy ha nem is élnek ott,de ismerik a települést. Szeretné tudni azt, hogy milyenek ott az emberek. Arra kíváncsi, hogy kedvesek-e, elfogadják-e az újonnan betelepülőket, segítőkészek-e az új lakókkal. Milyen ott az élet, itt pedig arra kíváncsi, hogy fejlődik-e a település, vannak-e munkalehetőségek, milyen az egészségügyi ellátás, milyen az oktatás. Véleményem szerint, ezek fontos szempontok egy költözés során.
A kérdést elolvasás után nem ártana értelmezni, azelőtt, hogy a normális válaszok helyett, ilyen semmit mondó, értelmetlen válaszok érkeznek.
Lécccci, „kis okos”, jól tanuld meg értelmezni a kérdést, és ha érdemben tudsz rá válaszolni, csak akkor tedd meg.
Kedves Hunor16! Elnézést, a nem ide illő válaszomért, de muszáj volt. Sajnos, én nem ismerem Füzesabonyt, és nem is élek ott, ezért nem tudok érdemben válaszolni a kérdésére, de sok sikert kívánok az ingatlan vásárláshoz. Szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!