Miért ilyen irreálisan magasak most az ingatlan árak? Vajon fog ez még lejjebb menni vagy csak feljebb?
Miskolcon szerettem volna panelprogramos lakást venni. Olyan típusúakat, amiket 1 évvel ezelőtt néztem, most dupla áron lehet csak megvenni. Mitől mentek fel ennyire az ingatlan árak? Azt mondják, lejjebb már nem is fog menni, csak feljebb. Így viszont iszonyat drága, és nem tudom, mikor fogok tudni végre lakást venni, pedig nagyon szeretnék.
Örülnék ha valaki felvilágosítana ezzel kapcsolatban.

" ugyanis lakni valahol mindenkinek kell..."
Persze, csak az nem biztos, hogy ott kell lakni, ahol mások eladnak, olyanba amit mások eladnak.
Lehet lakni többen egy lakásban, lehet építtetni, bérleni vagy venni egyet.
Ezek egymással is összhangban állnak. Ha olcsó lenne a telek, a tégla és a munkaerő (most mondtam 3 faktort, ami az építtetéshez kell, biztos van jóval több is), akkor a lakások is olcsóbbak lennének. Ha véges a beépíthető terület az egyébként népszerű környéken, akkor meg fel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!