Mennyi idő alatt adható el egy óbudai jó állapotú
ingatlan?
Figyelt kérdés
Egy hete hirdettük meg. Olyan heten meg is nézték és jönnek még,viszont mi gyorsan szeretnénk eladni,mert időközben megláttuk álmaink lakását. Van esély rá,h hamarosan eladjuk ha ekkora az érdeklődés. Vagy mindenki csak nezelodik
Minden attol fugg, hogy mennyiert aruljatok. Ha tenyleg el akarjatok adni, akkor alamentek a piaci araknak.
Amugy jo lenne tudni, hogy valami random lakotelepi szalaghazban a 10. emeleten egy 44 nm-es lakasrol, vagy egy ikerhaz felerol van szo a Testverhegyen...
2017. febr. 25. 23:08
2/12 anonim válasza:
Én már ma megveszem tőletek. Adok édte egymillió forintot kp-ban.
2017. febr. 26. 03:19
3/12 anonim válasza:
Attól függ, hol van Óbudán, ház vagy lakás és mekkora? Én telekárban adtam el csillaghegyi házat (sajnos dunai oldaliak árvizes időszakban nehezen adhatók el). Ha hegyen van, az más.
2017. febr. 26. 11:48
4/12 anonim válasza:
Felezzétek meg az árat, és már holnap garantáltan költözhettek is. De az sincs kizárva hogy még ma.
2017. febr. 26. 12:49
5/12 Estádio de Felchút válasza:
Ez egy és csak egy dologtól függ. El kell döneti, hogy árulni akarjátok, vagy eladni.
2017. febr. 26. 17:34
6/12 anonim válasza:
Először mindenki csak nézelődik, mondjuk egy hét alatt elég sok az hogy heten megnézték, elképzelhető hogy hamar el lehet adni, de szerencse is kell hozzá. Lehet hogy eltart pár hónapig, attól függ jó-e az ára vagy sem.
2017. febr. 28. 12:16
7/12 anonim válasza:
Ha éppen árvíz várható, a síkságokon semmi sem adható el, hegyvidéki házak vagy panellakások gyorsan. De az átlag általában néhány hónap.
2017. febr. 28. 12:34
8/12 anonim válasza:
Mivel más tulajdonságán nem nagyon tudsz változtatni gyorsan egy ingatlanon, csak az ár, így ha gyorsan akarjátok eladni akkor valóban piaci ár alatt érdemes meghírdetni és ezt kiemelni hogy piaci ár alatt eladó.
De nem feltétlen az ára, ami eldönti mennyire gyorsan jön meg a vevő!! Rengeteg infod kell hogy legyen! 1 hét alatt 7 megtekintés az igencsak jó. Mit mondtak a vevőjelöltek? Ilyenkor inkább a negatív dolgokat érdemes megtudni!
A 7ből semmi komoly azt feltételezi, hogy valami nincs rendben az ingatlannal. Ez lehet számos dolog! Lehet hogy a hírdetésedben van valami, vagy éppen nincs és amikor megtekintés van, akkor szembesülnek valamivel ami negatív. Az ár is lehet gond, de azért 7ből legalább 1 tuti momdta volna már, akkor is ha nem kérdezted! Tulajdonviszonyok rendben vannak? Mit mondtak a nézelődők? Kérdezted őket?
2017. márc. 1. 09:07
9/12 anonim válasza:
Mikor én árultam a nyaralónkat nem nézték meg sokan, de akik megnézték az mind komoly vevő volt, aki meg akarta venni. Persze volt olyan is közülük aki mégsem tett ajánlatot pedig ígérte, és volt olyan is aki tett ajánlatot, de túl sokat akart alkudni ezért nem adtam el neki.
De összesen kb 5-en nézték meg másfél hónap alatt, ebből 3-an tettek ajánlatot, az egyik meg is vette.
2017. márc. 1. 09:23
10/12 A kérdező kommentje:
Több vevőjelöltnek tetszett a lakás, de mondták, hogy még nézelődnek. 51 nm-es lakás azért Óbudán van rengeteg, bár ilyen nyugodt környéken kevés. Volt aki mondta, hogy nekik eddig ez a top, és két hétig még nézelődnek, utána döntenek.De én is már azon gondolkodtam, hogy vmi gáz lehet, hogy senki nem akar foglalózni. Persze, egy volt, aki nagyon áron alul vitte volna. Neki mindegy volt a környék, végül a Flórián térnél döntött, ahol tudjuk mekkora a nyugalom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!