Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek ér ennyit a ház?

Szerintetek ér ennyit a ház?

Figyelt kérdés

Pest megye, BP mellett.

Főbb paraméterei a kocka háznak:

- 70-es években épült

- 110m2 lakótér

- 110m2 szuterén (ebből fele lakótérnek kialakítva, fele két beállós garázs)

- frissen szigetelve, 10cm

- pár éve komplett tetőcsere is volt (gerendák is és cserép is)

- új műanyag nyílászárók

- belül nem lett felújítva, szóval arra kellene még költeni, festés/burkolás

- új fűtésrendszer (új radiátorok, de régi kazán)

- villanyvezetékek cserélve

- riasztó van

- nagy telek, jó helyen

Nekem szimptatikus lenne a ház, de nem tudom, hogy ér e tényleg 48mHUF-ot. A tulaj nem nagyon akar engedni belőle, mert szerinte az, hogy belül rá kellene még költeni, az majdnem minden házra igaz, hogy olyan legyen ami a vevőnek tetszik és ezért nem is vágott bele, mert úgysem növelné az értékét és mert menet közben rájöttek elég nekik egy kisebb is.

Statikailag is jónak tűnik, úgy pakolhatnánk a falakat ahogy akarjuk. Nem tudom. Szerintetek?

2017. febr. 15. 14:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jaa :) a falakat csak mint lehetőség írtam, hogy lehet ha akarunk :) köszi a válaszokat! Az jött le, hogy nem irreális az ár, még megálmodjuk akkor. :)
2017. febr. 16. 06:05
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Mondj települést. Pest megyében nagy a szórás, és mindig a lokáció határoz meg mindent.

Új fűtésrendszer? ha nincs új kazán, akkor nincs kéménybélés sem, tehát nem új.

10 cm szigetelés éppencsak megfelel a szabványnak, az sem egy nagy szám.

2017. febr. 16. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyértelműen nem ér ennyit. Csömörön az átlagos nm ár 384 ezer, a mostani emelt árakkal számolva. És még költeni kellene rá egy csomót.

Nem venném meg.

2017. febr. 16. 14:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy Csömör és bélelve van mindkét kémény. Szigetelésnél milyen szabványról beszélsz? Sok helyen 5-8cm-t tesznek fel. Amúgy 38as a házfal és láttam a legutolsó, januári gáz számlát ami egy akkora háznál egyáltalán nem volt magas.
2017. febr. 16. 16:36
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem értem amúgy, ha az általad írt nm árat felszorzom 150m2-el ami az össz lakótér, akkor bőven 50misi feletti összeg jön ki.

Most vègképp összezavarodtam.

2017. febr. 16. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A második egész jónak tűnik 45 millcsiért. Én azért még nézelődnék a helyedben.

2017. febr. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!