Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen lakást érdemes venni...

Milyen lakást érdemes venni lakáskiadás céljából Budapesten?

Figyelt kérdés
Inkább 2 szobást vagy 3 szobást? Milyen környéken? 3 szobásba nem tudom hogy ki költözne, inkább gyerekesek, nekik meg nem szívesen adnám ki. Egy párnak elég egy nappali és egy háló. Ha 3 vagy 2 + fél akkor az egyiket meg lehetne csinálni teljesen gardróbnak. Magamból kiindulva fiatal lányok szerintem rögtön beleszeretnének. Teljesen gépesítve, modern bútorokkal. Mire lenne a legnagyobb igény? Nyilván a cél, hogy minél magasabb áron ki tudjam adni.
2017. febr. 12. 11:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze bútor nélkül valamivel kevesebbért tudod kiadni, de nem annyival mint amennyibe kerül egy lakás bebútorozása jó minőségű bútorokkal. De te tudod. Ha meg tudod válogatni kinek adod ki azzal nagyrészt ki lehet szűrni az albérlőket de szerencse is kell hozzá, bárki lelakhatja, illetve lehet kérni 3 havi kauciót is.

Egy ügyvédnő persze kisebb eséllyel lakja le a lakást mint 3 egyetemista akik buliznak, keveset takarítanak, áthívják a haverokat stb.

2017. febr. 14. 17:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Úgy kötöm a szerződést, hogy havi egyszer előre egyeztetett időpontban minimum előtte 1 héttel előtte egyeztetve.. felmegyek és megnézem a lakást hogy "egyben van-e" :) Ha nincs akkor a kauciót nem kapják vissza.
2017. febr. 15. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Mint írtam korábban, ne hagyd ki a közjegyzőt!!!!!!!!!!
2017. febr. 16. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!