Heves megyeiek! Hort milyen, lakhatás szempontjából?
Figyelt kérdés
Költöznék, de nem akarok városba menni. Ezen a kis falun megakadt a szemem. Érdemes odaköltözni?2017. febr. 4. 22:39
1/3 anonim válasza:
Nem ott lakom, de átutazom gk-val a falun. Én nem laknék, ott. Messze van a vasútállomás, Hatvant is csak gk-val lehet , vagy busszal megközelíteni!
2/3 Donald J. Trump válasza:
Jó dinnyéjük van. Meg paradicsomjuk. Ha nem zavar, hogy minden kert végében ott egy kissebb épület méretű fóliasátor és néha-néha erős trágyaszag terjeng a levegőben, akkor élhető hely.
3/3 anonim válasza:
Én is csak átmenni szoktam rajta, de úgy tudom, elég jómódú, civilizált nagy falu, ennél sokkal kisebbek is városi rangot kapnak manapság. Hort talán csak azért nem, mert két város, Hatvan és Gyöngyös között fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!