Ha megvásárolom anyámtól a családi háza 1%-át, akkor ez biztosítja, hogy ne rakhasson ki onnan az utcára?
És azzal tisztában vagy, hogy amiatt az 1% miatt milyen kedvezményektől esel el a majdani lakásvásárlásodnál?
Pl nem kapsz illetékkedvezményt első lakástulajdonra, mert már van 1% tulajdonod.
Ki tudja lesz e még akkoriban kamattámogatott hitel, de ha lesz attól is elesel.
ha tegyük fel anyudnak haszonélvezete is van a lakáson, nem csak tulajdonos, akkor haszonélvezettel adja el az 1%-ot, így ugyanúgy kitehet.
Hát én biztos nem mennék bele ilyesmibe.....
Nem vagyok tisztában vele, és sajnálom ha emiatt elesek bármitől is, de mégjobban sajnálnám ha ennek a hiánya miatt esnék el attól, hogy legyen egy saját szobám, amiben nyugodtan agyalhatok a továbbiakon.
Nem tudom, hogy van-e haszonélvezeti joga. Nem ismerem a haszonélvezeti jogot. Illetve most utánaolvastam, így adódik a kérdés? Én hogyan szerezhetnék haszonélvezeti jogot a szobámon? Hogyan oldhatom meg, hogy tövény által elismert, védhető jogom legyen itt tartózkodni?
Elírtam egy írásjelet. Helyesen:
"(...) így adódik a kérdés: Én hogyan (...)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!