Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ki hogy alkudott a kinézett...

Ki hogy alkudott a kinézett ingatlanra, ha az a piaci ár fölé volt az adott környéken kiírva?

Figyelt kérdés

Nem tudunk alkudni. Ez van, bénák vagyunk a kérdésben, piacra se nagyon járunk. Nincs rokon, barát aki ebben tudna segíteni. Találtunk egy ingatlant, de piaci ár fülé van kiírva. hogy kezdjünk neki, hogy a piaci érték legyen ebből? azon elvinnénk, mert amúgy ok a ház.

Van aki tud esetleg ebben tanácsot adni?

jelen terv, hogy közöljük nekünk mennyit ér, ha elfogadják visszük, ah nem, hát nem... de van egy gyanúm nem szokott ennyire egyszerű lenni. előző ingatlanunk piaci ár alatt volt, azt alku nélkül vettük.

2017. febr. 2. 12:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még hozzá hogy a kéglimet is 10,5ért árulták,a vége 8,7lett úgy, hogy a környéken 9,5-12volt a reális.Kb.15-20%-ot mindenből le lehet alkudni. Sok sikert!
2017. febr. 2. 19:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért mindent lehúzni sem jó taktika,mert az az eladóban a komolytalanság érzetét kelti.Voltam ebben a helyzetben,mi újítottuk fel total belül a házat(teljes gépészet,nyílászáró,szigetelés,festés, burkolás)a házat miután beköltöztünk ...Ami lemaradt,a szín a házról és a cserepet újrarakatni(2-300e tétel).Volt vevő,aki fikázta,...Hát,nem is engedtem neki szinte semmit,levágtam,hogy komolytalan...Amúgy meg meg kell próbálni,és kiderül,tud -e az elképzeléseitek közelíteni egymáshoz.
2017. febr. 2. 20:20
 13/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :) hát nagylevegő, nekivágunk. aztán meglátjuk mi lesz.
2017. febr. 3. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi anno egy nagyon olcsó házat néztünk. És abból is alkudtunk. Megmondtuk, ennyit adunk. AZt mondta nem.

Mondtuk: kár, pedig itt van nálunk kp-ban a 10% foglaló.

Egyből megenyhült, és már írtuk is a papírokat.

2017. febr. 3. 11:41
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Azért túlságosan alá sem kell mondani, mert vn, aki megsértődik ezen. Ez embertípus kérdése. Én pl. utálom, ha alkudoznak nálam, volt már, hogy egy reális áron kínált cuccomnál úgy indult egy érdeklődő, hogy sokkal kevesebbért vinné. Hát válaszra sem mélttattam, el is ment a hirdetetett áron.

Amennyit adnátok érte annál egy picivel mondjatok kevesebbet, de határozottan, pl. ennyink van rá, hitelt nem akartok fölvenni.

2017. febr. 3. 14:34
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat! hasznát vettem, és sikerült lealkudni a kinézett ingatlant :)
2017. febr. 21. 10:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
6.os voltam.Örülök,hogy sikerült :-) Legalább annyit,mint amennyit szerettetek volna?
2017. febr. 21. 20:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen végül piaci áron vesszük. :) De nagyon jó vétel így mert szuper helyen van. És pont olyan amilyet álmodtunk.
2017. febr. 22. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!